trizex je napisao(la):Ma libo me za sve![]()
pa sto zapocinjes temu?? :lol:
trizex je napisao(la):Ma libo me za sve![]()
trizex je napisao(la):Davor_ je napisao(la):trizex je napisao(la):Davor_ je napisao(la):c c c pa gdje vi ljudi zivite??!!! c c c
Ovde se bar znaju neka pravila, a i zna se ko koga dira a kad neko se pravi mangup ima gradske raje zajedno se to rjesi.
A plus i specijalci znaju tako doc sa poskidanim znackama i onim naljepnicama po njima pa da vidite kako MAFIJA bjezi ispred pendreka. . .![]()
Ne bi im puno pomogli pendreci ti ovdje, jedino ako su bullet proofa i tad slaba fajda
![]()
Zna se ovde ko na koga smije potezat cjev...
Bilo je proslo ljeto momci s CARSIJE ( pretezno bosnjacki naseljena ) dosli u kafic gdje se pretezno momci odatle okupljaju (CENTAR GRADA nekih 10-15 kafica) rqacunajte da ej to ljeto bilo znaci PUNO, uzvadio cjev i poceo da puca... a drugi lik da njega iz gepeka izvadio DIZALICU !!!!!Ali nadje se ekipa iz grada i zna se gdje se ide pucat a ne po centru grada ba . . . izigravat neki *****
Nema konkurencije izgleda kod vas, polako, dok se rodi kontra klan, onda ces skontat![]()
bulex je napisao(la):trizex je napisao(la):Ma libo me za sve![]()
trizex je napisao(la):bulex je napisao(la):trizex je napisao(la):Ma libo me za sve![]()
Lijen sam bio da idem do grada provjerit tvrdnje, a volim mahalat![]()
bulex je napisao(la):tetka...![]()
trizex je napisao(la):bulex je napisao(la):tetka...![]()
Aj ba lajavce bliskoistocni, nadjem ti temu da laprdas na njoj za promjenu od sisa i pitchke, a ti tako![]()
trizex je napisao(la):Lijen sam bio da idem do grada provjerit tvrdnje, a volim mahalat![]()
trizex je napisao(la):bulex je napisao(la):tetka...![]()
Aj ba lajavce bliskoistocni, nadjem ti temu da laprdas na njoj za promjenu od sisa i pitchke, a ti tako![]()
bilosto je napisao(la):trizex je napisao(la):Lijen sam bio da idem do grada provjerit tvrdnje, a volim mahalat![]()
nisam isla, ali sam provjerila... hihihihihi
zabranili su gdje su mogli, gdje nisu - tamo je gida... et...
Deyo je napisao(la)::lol:
Bule, zar nisi na Krojčici?
# bossanac kaže:
Mijenjam stan u centru Tuzle za slican u Bagdadu ili Faludi moze i zamjena za stan u podrucju Kasmira ali uz doplatu. Ebote sta je ovo.
08. 12. 2008 u 7:36 pm
Deyo je napisao(la):bulex je sa Krojčice (tamo gdje je vuk domaća životinja)?
nodiashe, ovo si ti poslao na tuzlalive? Ti si onda predpostavljam iz Kreke?
Evo sad su svi bili na 60 minuta na FTVu.. sve fini
Deyo je napisao(la)::lol:
Bule, zar nisi na Krojčici?
# bossanac kaže:
Mijenjam stan u centru Tuzle za slican u Bagdadu ili Faludi moze i zamjena za stan u podrucju Kasmira ali uz doplatu. Ebote sta je ovo.
08. 12. 2008 u 7:36 pm