Član
Raja kukate,a zahvaljujuci nama ljudi uzimaju kes i kupuju A8...Bajram
provedite sa rodbinom,a ne u kaficima...
provedite sa rodbinom,a ne u kaficima...
bulex je napisao(la):nodiash je napisao(la):bulex je napisao(la):evo citam isto po forumima... da ce biti izresetan svaki kafic sa muzikom... i da je navodno grad pun policije.... imam osjecaj da ce ovo da bude jedan vraski bajram... u gradu soli...
kojim forumima???
tuzlalive, tuzlarije...
nodiash je napisao(la):bulex je napisao(la):nodiash je napisao(la):bulex je napisao(la):evo citam isto po forumima... da ce biti izresetan svaki kafic sa muzikom... i da je navodno grad pun policije.... imam osjecaj da ce ovo da bude jedan vraski bajram... u gradu soli...
kojim forumima???
tuzlalive, tuzlarije...
mislio sam da imas jos nekih...
Davor_ je napisao(la):c c c pa gdje vi ljudi zivite??!!! c c c
Ovde se bar znaju neka pravila, a i zna se ko koga dira a kad neko se pravi mangup ima gradske raje zajedno se to rjesi.
A plus i specijalci znaju tako doc sa poskidanim znackama i onim naljepnicama po njima pa da vidite kako MAFIJA bjezi ispred pendreka. . .
Davor_ je napisao(la):c c c pa gdje vi ljudi zivite??!!! c c c
Ovde se bar znaju neka pravila, a i zna se ko koga dira a kad neko se pravi mangup ima gradske raje zajedno se to rjesi.
A plus i specijalci znaju tako doc sa poskidanim znackama i onim naljepnicama po njima pa da vidite kako MAFIJA bjezi ispred pendreka. . .
nodiash je napisao(la):Davor_ je napisao(la):c c c pa gdje vi ljudi zivite??!!! c c c
a gdje ti zivis????
Davor_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):Davor_ je napisao(la):c c c pa gdje vi ljudi zivite??!!! c c c
a gdje ti zivis????
DOBOJ
trizex je napisao(la):Davor_ je napisao(la):c c c pa gdje vi ljudi zivite??!!! c c c
Ne bi im puno pomogli pendreci ti ovdje, jedino ako su bullet proof a i tad slaba fajda
nodiash je napisao(la):Davor_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):Davor_ je napisao(la):c c c pa gdje vi ljudi zivite??!!! c c c
a gdje ti zivis????
DOBOJ
Pa sad mi je jasno..kod vas se tamo mafijasi gadjaju lizalima...:lol: