BAHATO ponašanje vozača nekog od BiH političara - VIDEO

BAHATO ponašanje vozača nekog od BiH političara - VIDEO

Član
Ne govorim ja o "nepisanom zakonu", znam ja da je zakon u njih, da zakona nema. Ali ako ćemo realno, po putu kada se kreću trebaju da poštuju saobraćajna pravila tj. ograničenje brzine, i preticanje obavljati gdje je dozvoljeno. A, ne ovako, ja sam zakon, ja ću kako ja hoću.
Nazalost moze im se. a dok se njima moze ostali trpe. Nekad ce se i to promjeniti al dok to dodje ostaricemo mi polijepo :)
 
Član
Stvarno si smjesan majke mi jer nemamo pojma ko je taj lik dal je vozac dal je major dal je kapetan to mu ne pise nista a mozda je obicni kotlovnicar pa da otjera auto na pranje. Mislim slobodno se kacite zanimljivo mi je citati kako svi imaju muda ovde kad pisu ovo ono bi uradili a kad treba manji od makova zrna. Nikad ne znas ko je na kakvom zadatku i sta ko obavlja u tom momentu. Da se ogradim odmah ne branim uopste nikog ali kazem spustimo se na zemlju i zabavimo se svojim zanimanjem. Volio bih znati vrijeme ovog snimatelja koje je imao na Ciljugama jer smatram da je na pogresnom mjestu trka. Imao je ciljuge ili sad za vikend Rally Tesanj ili Zaluzane krug pa nek tu dodje do izrazaja :)

da je licno TITO iz groba, nema niko pravo da prijeti ili upozorava (zovi kako hoces) batinama, ne znam ti kakav major, general, Obama.

ja sto ovdje napisem, ja tako i radim. nit sam napisao da je ovaj sto je vozio za njima upravu, jer je i on krsio zakon, niti da se ja ikad lijepim za njih, ali ih nikad i ne pustam tj da im se sklanjam sa puta, osim kad su u pratnji policije, sto je ok. ovako neka blinka ćaći svome. ako moze neka prestize, ako ne moze neka vozi kao i sav normalan narod.
 
Član
Kad je tek izašao ovaj video, i mene je interesovalo koje je auto, i na ovom YT profilu je bio video ubrzanja Clio LPG sa nekom oznakom (ne sjećam se koja) al evo sad na profilu nema tog videa :cool: A i na naslovnoj slici profila je auto, i ako malo pažljivije pogledate, iznak slova K na tablici se vidi reno-ov znak :D
 
Član
RENAULTClio-4101_8.jpg

Izgleda kao renault clio 3, na snimci mi se cini da je ovakva tabla, ovaj okurgli zvucnik, otvor za ventilaciju...
 
BHT Ovisnik
ja bih rekao da je ovo prva linija megana sa ovakvim farovima,ali njih nema turbaka ? Pa da nije neki drugi satic za ukrasa, jer nekako su mi drugaciji farovi u clia
8209560025_large.jpg
 
Član
Turbo je sigurno jer cuje se blow off...
Ja sam sigurna 90% da je Clio 3 po tabli na početku videa jasno se vidi da su otvori za ventilaciju i zvucnik istio kao na slici iznad i kad ga zaustavi vidi se oblik farova koji podsjeća na clio 3 i cini mi se da je sive boje.. :D
 
Poslednja izmena:
Član
Decko je izabrao pogresnog suparnika, gdje ces se trkati sa vozilima pod pratnjom??? i sad postavljas klip kao bahato ponasanje vozaca politicara, bas ne kontam?
 
Top