Administrator
col3 zato za svaki slucaj skines klemu sa akumulatora i onda vidis sta je...
Franki je napisao(la):Zna li netko šta je ovo zaokruženo i zašta služi? Danas sam auto vozio da mi urade bosh pumpu i govori onaj kod Ine da mi ovo fali.
Hvala.
http://www.slike.com/?v=Kf6S.jpg
Bez crijevaFranki je napisao(la):On je tek došo sa godišnjeg, nije mi ništa još radio, idući tjedan će. Samo je pogledao i rekao da to fali. Pa me zanima bez čega vozim pola godine.
Lija je napisao(la):Mozes ako imas nesto alata,2 17-ke msm i 23 kljuc okasti ili cjevasti..Skines gumu,vidjet ces gdje je amortizer zakacen na glavcinu,tu ga odvrnes malo pospricas wd-om da otpusti,izvuces iz tog lezista,gore na solji odvrnes taj 23,, ako se nevaram saraf izvuces ga napolje,nove ubacis obrnutim redoslijedom i et
OggyBoy je napisao(la):Ako mjenjaš samo amortizere, a opruge ostaju, onda je malo jebenije, trebaju ti stege za opruge.
Oggy je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Ako mjenjaš samo amortizere, a opruge ostaju, onda je malo jebenije, trebaju ti stege za opruge.
U prevodu, onda vozi majstoru
Lija je napisao(la):Ali on ima sve zajedno spakovano ako se nevaram,ono samo plug and play