Član
posten rad svako hvaliSamo da pohvalim ArminM. Radio sam kod njega excalibur folijom napred 65% nazad 80%. Momak jako uredno i pedantno radi. Skine stakla odradi i ako dlaku primjeti skida i popravlja Preporucujem ga
posten rad svako hvaliSamo da pohvalim ArminM. Radio sam kod njega excalibur folijom napred 65% nazad 80%. Momak jako uredno i pedantno radi. Skine stakla odradi i ako dlaku primjeti skida i popravlja Preporucujem ga
dobro tebi se isplati to uzimati jer radis s tim i volim kad je neko ovako iskren i podijeli misljenja kaze tacnu cijena necega,samo jedan problem mada mislim da ti skidas stakla ,ko ne skida stakla kako uraditi foliju a da keder ne zezne foliju.Ja rolnu nexus folije platim oko 300km. 152x30m
Ja sam poprskao staklo sa vanjske strane, stavio foliju ispeglao fino i uz kedere skalpelom odrezao.. Samo dole gdje ulazi folija u vrata ostavio sam sekundu duze i kad sam je postavljao udje folija ispod kedera i ne nema sanse da se folija zavrati dok otvaras i zatvaras staklo.dobro tebi se isplati to uzimati jer radis s tim i volim kad je neko ovako iskren i podijeli misljenja kaze tacnu cijena necega,samo jedan problem mada mislim da ti skidas stakla ,ko ne skida stakla kako uraditi foliju a da keder ne zezne foliju.
Idem sutra pa cemo da radimo posao Bolje mi malo skuplje platiti pa da imam kvalitetSve preporuke za njega.Ja već radio kod njega dva kombija i rallya.
Što se tiče preporuke koju foliju to će ti on najbolje objasniti kad odes i vidis kod njega.
Poskup jest ali sa obzirom na kvalitetu rada i da sam ja htio samo Lumar nije ni cijena previše bezobrazana.
provjeri ako imas motorex gdje se dijelovi prodaju za auta..inace bi ti ja poslao 10km po rolni.Smijes zadnja bocna koliko hoces ostale ne, % ne igra ulogu.
Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Gdje u Sarajevu uzeti excalibur foliju? Trazim u par radnji nista sve iste folije.
063 755 677 i reci procenatGdje u Sarajevu uzeti excalibur foliju? Trazim u par radnji nista sve iste folije.
Radnja ili privatno, cijena i ime? Da ne zovem djabe ne znajuci nista.063 755 677 i reci procenat