bmwscaner je napisao(la):
audi i te europske avte se moze sklopiti ako se ima brdo para za bacanje npr.. repo i njegov golf turbo momak je ubacio sve kovane komponente i ceka sad VEMS i nitro i ima da ide ko 11 sec
ma nema ti moj auto veze sa europom, to je obicni seosko-gradski auto... kojeg malo provozam po gradu i svratim do okogradskih kafana kojim seoskim putem.. ono u nizim okretajima bez boost-a..
kad smo kod cesta, grada, sela i toga, neki dan sam upao u rupu duboku nekih 25 - 30cm i ostetio felgu, ali evo je ponovo na autu potpuno uradjena, ne vidi se da je uopste ista bilo, kao nova

.. malo sam ja zamolio da mi to brze urade
kovane komponente kazes.. mislis recimo na ovo?
i na onu finu obradjenu vw kovanu radilicu i na one sexy arp u/c šarafe glave.. i sve ostalo neda mi se nabrajati u 7h ujutro nakon neprospavane noci : - )
pa eto motor sam uspio nekako upaliti.. meni se cini da ne klapa puno dok radi.. hahaha :icon_twisted: :icon_twisted:
neznam ni jesam li ti rekao ali ne ide VEMS nego MSQ, uglavnom ciljat cu da to zavrsimo do utrke u Mostaru, vec bismo i zavrsili da je sve ok no jedini problem je ostao ona bačva iz SLO (reci cu ti sve na msn, smijat ces se) ali i dalje se borim da je dopeljam k sebi, nakon toga ja i Mitja mapiramo ovaj motor!
i mislim da 99% da nece ici nitro na motor vec ce se izvlaciti max snaga iz ovoga mojim visokoumnim metodama i i idejama sto ce nadam se biti dovoljno za toliko sekundi
bah ne zanimaju me predvidjanja oko trka uopste.. kad god sam nesto predvidjao uvjek bi iskrslo neko sranje prethodno tako da lalala.. bitno je ako nista da se djevojcice, dok drzim svoju desnu ruku na njenoj lijevoj nozi, napale na cistu silu i na veliki tlak u cilindru u kojem i dalje nema samozapaljenja cijele te nesretne smjese...