gaga je napisao(la):fin autic....sto se mene tice samo felge ne valjaju.....
Budu i nove fele aBd kad se sve zavrsi, ima jos tona posla:icon_smile:
gaga je napisao(la):fin autic....sto se mene tice samo felge ne valjaju.....
balkan boyF je napisao(la):lijepo auto,samo dali si ga sama uradila ili si ga takvoga kupila?
ali su svakom slucaju prelijepo uradjeno...
pozzzzz
djavolica je napisao(la):balkan boyF je napisao(la):lijepo auto,samo dali si ga sama uradila ili si ga takvoga kupila?
pozzzzz
Ovo na slikama je kakav je bio kad je kupljen, a ja sada radim na nekim promjenama tako da ce nove slike biti kada bude zavrsen:icon_smile:
balkan boyF je napisao(la):djavolica je napisao(la):balkan boyF je napisao(la):lijepo auto,samo dali si ga sama uradila ili si ga takvoga kupila?
pozzzzz
Ovo na slikama je kakav je bio kad je kupljen, a ja sada radim na nekim promjenama tako da ce nove slike biti kada bude zavrsen:icon_smile:
to se sigurno biti nesto extra
andre306 je napisao(la):svaka cast na bibiju, meni licno jedan od najljepsih audija......
pozzz
djavolica je napisao(la):andre306 je napisao(la):svaka cast na bibiju, meni licno jedan od najljepsih audija......
pozzz
HvalaCini mi se da ne napisah nista za lavica, a imala sam namjeru reci da je fino uradjen stvarno, a mislim i u gradu najljepsi, sve je nekako na svom mjestu, nema zamjerke, steta sto ga prodajes al valjda ce ga i sljedeci vlasnik znati cuvati
cammeleon je napisao(la):Sivi je zamalo i kod mene zavrsio, nagovarali me takodje njega da uzmem al meni ovaj drazi bio:lol:vjerujem da na istog mislimo, sa dobrim felama 16":icon_biggrin:
Sporting je napisao(la):jel tvom audiju slucajno fali jedan far?