e2e4 je napisao(la):Koliki je ground clearence na audi quatro modelu? Ako nema bar 20cm ne vrijedi mi skoro ništa. Razmak izmedju osovina je povelik.
Škoda Scout bi bila više nego dobra ali se ne može kupiti korištena jer su je sinoć počeči proizvoditi. Nova košta 50000KM. Sitnica.
Dacia Duster, diesel, 4X4, košta 32000KM. Ne mogu se poravnati sjedišta. Nekvalitetne plastike je toliko natrpano u kabinu da imam osjećaj da ću se otrovati od nje. Renoov šestostepeni mjenjač sa zadizanjem njegove glave da bi se ubacilo u rikverc mi je odvratan.
Njihov drugi petostepeni mjenjač je OK ali njega ugradjuju na 1.6 benzincu koji nije 4X4.
Ove fabrike nikako da naprave vozilo da sve valja.
Dajte još prijedloga. Hvala
vladica85 je napisao(la):Druze aj nemoj biti pukotina i da se dzabe prosipas ovuda :icon_eek: Octavia 4x4 se nije pocela proizvoditi sinoc vec 2007g i DAciu Daster benzinca 1.6 16v imas sa 4x4 pogonom http://www.autoweek.nl/auto/56365/dacia-duster-16-16v-4x4-ambiance
toliko
rs6 je napisao(la):tebi samo bog moze pomoc
nego jarane cime se ti bavis pa ti treba takvo auto ??? i plus pucas na visoku klasu ...... nelogicno mi totalno
e2e4 je napisao(la):rs6 je napisao(la):tebi samo bog moze pomoc
nego jarane cime se ti bavis pa ti treba takvo auto ??? i plus pucas na visoku klasu ...... nelogicno mi totalno
Treba mi auto
- koje troši umjereno na asfaltu, do 9lit prosječno.
- koje može, bez problema trpiti blaži off-road (da ima točkove bar 16 cola, da je odignut od zemlje bar 18cm ako mu je razmak izmedju osovina kao kod škode scout, da je 4X4)
- da ima ojačanu šasiju
- da se mogu poravnati sjedišta
- da je dovoljno prostrano (tjerate me da se ponavljam, NIVA, Panda ne dolazi u obzir)
- da je pouzdano (ovo je najvažnije). Nije zgodno kada auto iznevjeri a nikoga u krugu od 30km.
- da nije preskup za održavanje
Radije ne bih džipa ali nije isključeno da nabavim i džipa ako nema drugog rješenja.
markom je napisao(la):moje preporuke za
markom je napisao(la):moje preporuke za