trenutna mu pokazuje od 8 do 45 litara,
a prosjek je bio oko 19, gas prva druga pa kocnica, pa opet iz prve kreci, i tako je vozen mozda 10 kilometara
Da on trosi 45 litara trenutno to je malo previse druze jbg.
trenutna mu pokazuje od 8 do 45 litara,
a prosjek je bio oko 19, gas prva druga pa kocnica, pa opet iz prve kreci, i tako je vozen mozda 10 kilometara
Pa 1.9 kad stisnes prva druga pokaze trenutnu preko 40 sta je tu cudno?? Ja sam tog audija na otovrenom kad pazim po boardu znao spustit ispod 6.. Prosjecne onako normalno otvorene voznje bude nesto preko 7. Kad malo zuris to je vec 10. Po gradu otprilike od 13 do 16
- Audi A6 C6 3.0 TDI quattro
- How economical? 11.8/6.3/8.3 l/100km urban/extra-urban/combined
- How much power? 225 PS / 221.5 bhp / 165 kW @ 4000 rpm
- How much torque? 450 Nm / 332 ft.lb / 45.9 kgm @ 1400-3250 rpm
- How quick? 0-100 km/h: 7.90 s
Dok za 2.7 TDI-a pise da trosi po gradu 9.8L (normalne voznje), napominjem fabricki podaci,a ne neki tamo testirani bla bla...
- How fast? 243 km/h, 151 mph
Tako da te price ne trosi, po gradu uzme 8L i slicno mozete objesiti macku o rep fabrika je napisala 11.8L po gradu da je potrosnja normalne voznje, znaci kad bi zavario papucicu za pod po gradu nikakav problem nije da ode potrosnja i na 18-20L, ja ne kontam kako moze 1.9 TDI sa 90konja i tezinom od 1000kg trositi isto pa cak i vise po gradu nego 3.0 TDI quattro sa 215-225 konja i 1800kg
Ne razumijem zasto ljudi sami sebe lezu ina kraju sebe samog uvjere i druge sa tim potrosnjama od 7-8 po gradu... imao sam prilika xxxxx tako ljude uhvatis u lazi gdje kazu 6-7L po gradu trosi a ti mu cimnes board comp a ono prosjek 10+L, znaci samog sebe laze...
neki onda kupe auto i sjednu prvi put u takva auta i onda misle da im je neispravno auto jer svugdje oko njih su price od 6-7-8L a jedino njihov uzme 10-12L pa obidju i boga dragog i svakve majstore da poprave ISPRAVNO auto dok ne skontaju da su price okolo samo lovacke price
Otvorene ne velim da uzme 7L ali i to je propisano ako se vozi 90km/h vec na 120km/h ta potrosnja je za 1+L veca da ne pricam o brzinama 160-180-200 i vise km/h gdje potrosnja moze i dostici bez problema 10+L otvorene, a nasi digne u 200-300 metara jednom 200 i spusti na 80 i prosjecna brzina mu bude 70km/h mozda na board-u i onda kaze ja dvista isao cijelo vrijeme i gle potrosnje 7L hahahaa a one price ja isao 200 puno auto otvorena sve, auto put, ja samo lijeva traka, prvi, preticanje, najbrzi, papucicu zavario za pod, nigdje nisam ispod 120-140 spustao a sve ostalo je 200 i vise bilo, a trosi 7L a moglo je i nize mislim to je tacno za nasmijati se
Da i zasto ako je tolika mala potrosnja kako vecina prica od 8L po gradu i otovrene voznje kad se przi trosi 7L, zasto je fabrika stavila 80L rezervuar? Eto onako reda radi...
Koliko konja, kolika brzina, tolika je i potrosnja i jare i pare ne ide, da je tako benzince ni hibridna auta, pa cak ni elektricna ne bi trebalo ni proizvoditi nikako, sta ce ti kad imas auto koje ide 250km/h, ubrzava za 7 sekundi a trosi nigdje preko 8L sta god radio
Budimo realni jednom
rs turbo kako u tebe ta kazaljka mjeri. Jel ona mjeri trenutnu potrosnju ?
u zadnjih mjesec dana sam imao 2 bmw al u mene ta kazaljka bude na 5-6 cim nogu stavim na gas, a kad je stisnem do poda ode ova mala kazaljka desno do kraja,na 4-5 litara mogu spustit samo kad je malo niz brdo pa samo nogu stavim na gas ono u petoj. Bmw je 525 tds 1998 god, al isto tako mi je bilo i sa e46 1.8 benz