enesss Legend 30.07.2010 #722 RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... kako kazu....clean install , svaka cast,predobre komponente , odlicno odradjeno
RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... kako kazu....clean install , svaka cast,predobre komponente , odlicno odradjeno
ArminM Član 30.07.2010 #723 RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... skidam kapu za svaki detalj koji je odradjen na autu,zelim puno srece u Osijeku,sve najbolje
RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... skidam kapu za svaki detalj koji je odradjen na autu,zelim puno srece u Osijeku,sve najbolje
adi187 Član 30.07.2010 #724 RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... Dobro odradjeno svaka cast Snimi kakav klip kako svira
mtopic Član 30.07.2010 #728 RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... Hvala svima ... A evo i slika nastavka radova. Danas smo skompletirali i testirali muziku. Sve radi kao sat ... @MAREX - gdje si ti vidio ogledalo? :icon_question:
RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... Hvala svima ... A evo i slika nastavka radova. Danas smo skompletirali i testirali muziku. Sve radi kao sat ... @MAREX - gdje si ti vidio ogledalo? :icon_question:
M A R E X Član 30.07.2010 #730 RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... Vjeruj mi da ni ja nemam pojma sta sam mislio a sta pisao xD Uglavnom ovo je sad extra, prava kulturica od gepeka
RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... Vjeruj mi da ni ja nemam pojma sta sam mislio a sta pisao xD Uglavnom ovo je sad extra, prava kulturica od gepeka
addo Član 30.07.2010 #731 RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... Respect za najkompletnije auto na SR sceni!
Shelby Član 30.07.2010 #732 RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... ziv bio de jos slika :lol: kad porastem bicu asteroid :lol:
Dzeniii Član 31.07.2010 #735 RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... svaka cast,,tesko je uskladit dvije boje da lijepo leze na autu a vi ste to uradili s tri,,aaaah sta drugo reci nego svaka cast auto je odlicno
RE: ASTEROID - Muzika u gepeku ... svaka cast,,tesko je uskladit dvije boje da lijepo leze na autu a vi ste to uradili s tri,,aaaah sta drugo reci nego svaka cast auto je odlicno