S65-///AMG Član 19.07.2010 #691 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... Svaka cast na ovome najljepsa astra sto sam je vidio u zivotu
Amel SF2 Član 19.07.2010 #693 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... Pravo lijepo odradjeno sa puno truda i ljubavi prema autu svaka cast
RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... Pravo lijepo odradjeno sa puno truda i ljubavi prema autu svaka cast
allroad Super Moderator 19.07.2010 #694 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... E ovo se cekalo Svaka cast druze extra je auto ispalo Cekamo jos slika da malo parimo oci
RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... E ovo se cekalo Svaka cast druze extra je auto ispalo Cekamo jos slika da malo parimo oci
arminnn Član 19.07.2010 #696 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... Trozic je napisao(la): savršeno Kliknite za proširenje...
MTR Član 19.07.2010 #697 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: a sta joj ucini
bobom4Motion Član 19.07.2010 #698 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... Trozic je napisao(la): savršeno Kliknite za proširenje... POTPIS
RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... Trozic je napisao(la): savršeno Kliknite za proširenje... POTPIS
Little Dragon Član 20.07.2010 #699 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... To je to , nemoj molim te vise da vadis sjedista i gulis tapacire radi olaksanja , pojava je na stazi :123::123::123:
RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... To je to , nemoj molim te vise da vadis sjedista i gulis tapacire radi olaksanja , pojava je na stazi :123::123::123:
adi187 Član 20.07.2010 #700 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... Kao sto Tina Ivanovic kaze extra samo extra Odlicno uradjeno, drago mi je vidjet da je ponovo lijepa cak i bolja nego kad je na kerozinu pobijedila Jest da fali GZ mjuza al sad imas i super muziku motora
RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... Kao sto Tina Ivanovic kaze extra samo extra Odlicno uradjeno, drago mi je vidjet da je ponovo lijepa cak i bolja nego kad je na kerozinu pobijedila Jest da fali GZ mjuza al sad imas i super muziku motora
bad_look Član 20.07.2010 #703 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... Ma svaka čast ovo je predobro...pozzzz
i.t.a. Član 20.07.2010 #705 RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... drugar autic ti je ajme me nadam se da cu ga vidjeti u Osijeku na pisti
RE: ASTEROID - Konacno sklopljen ... drugar autic ti je ajme me nadam se da cu ga vidjeti u Osijeku na pisti