olensoner je napisao(la):fino si je popravio, vidio sam te ja prije par dana na Grbavici, brzo si bio proletio, ja mislio neko vozi 147 GTA
adoswr je napisao(la):olensoner je napisao(la):fino si je popravio, vidio sam te ja prije par dana na Grbavici, brzo si bio proletio, ja mislio neko vozi 147 GTA
heheheh...i ja bi volio da je GTA...:icon_sad:
ali i ova je solidna...
jel tamo kod makijata slucajno?
adoswr je napisao(la):samy je napisao(la):odlican autic ... cuvaj se ti te muzike da ti neplane alfica:lol:
ma nece valjda...:icon_biggrin:
allroad je napisao(la):adoswr je napisao(la):samy je napisao(la):odlican autic ... cuvaj se ti te muzike da ti neplane alfica:lol:
ma nece valjda...:icon_biggrin:
valjda
super alfica bas je lijepa
karambolke su joj super ne mogu bolje bit bas je sva uklopljena kako treba
nek je sa srecom sad posto je haman nova i cuvaj je
ammar_coupe je napisao(la):jel ovo ona alfa sto momak radi na hayatu?
adi187 je napisao(la):Pa i nije nazalost, ESX je isto super marka, to iz caraudia od Muhe vjerovatno
GTi_Freak je napisao(la):odlicna alfa, vozio sam taj selespeed 5-6 mjeseci samo je u mene 156 bila
Frenkie-3B je napisao(la):prejaka alfeta,bas joj je sve na svom mjestu svidja mi se pravo
GTi_Freak je napisao(la):najbitnije da je akumulator extra, da imas ulja za pumpu od selespeeda, kad auto duze stoji i ujutro prvo paljenje treba sacekat da pumpa do kraja nabije pritisak pa tek onda upalit i ubacit u brzinu, ako nekad brzine kasne treba kalibraciju uradit, meni je otisla centrala i pumpa mi je bila slabija pa i nije mi bas uvjek extra radio
dok ti sve radi bez problema dobro je, cim se prvi put pokvari nesto u vezi selespeeda rjesavaj se auta, daces bruku para a neces ga napravit nikad, cudna stvar je taj selespeed poludi iz cista mira