Super Moderator
Molim za pomoc, stvarno ne znam sta dalje da radim a ne znam ni sta da vas pitam, pa krenimo redom. Neko je nesto caprko izmisljo nemam pojma, pretpostavljam da je bila navigacija u autu pa su je izvadili da prodaju i stavili obicni player pa tako napravili problem!
Evo HU, standardno naravno sve (osim osiguraca koji treba da bude 10A al nebitno)
Nasao sam ovo gdje je oznaceno koji je koji pin u konektorima
http://farm6.static.flickr.com/5164/5246326902_040c23084d.jpg
Idemo dalje, power ISO kod mene izgleda ovako
Pola zica ''fali'' i kao sto vidite samo 3 su spojene
Idemo na speaker ISO, znam po shemi gdje koji zvucnik treba da ide, ali ne znam koja je zica od kojeg zvucnika???? Tako da ne znam da li je dobro spojeno (vjerovatno nije)
Eh sad ima jedan konektor koji nemam pojma cemu sluzi i samo visi iza?
Onda ima jos jedan konektor koji nemam pojma cemu sluzi i on visi iza, pa evo par slika:
a evo zice u njemu
Evo kako izgleda mini ISO kod mene, fali onaj jedan u kojem treba da bude REM zica al nema veze mogu tu zicu spojiti direktno (kad bi znao koja je to zica??)
Na onom forumu o spajanju aftermarket HU-a na BOSE sistem pise da je REM plavo-bijela zica. Je li to ovo? izvuko sam je iz konektora koji je na cetvrtoj slici
I evo svi konektori i zice
Al to nije sve, u gepeku je isto tako losa situacija
Evo jedna strana konektora koji ide u pojacalo
Evo sa te iste strane koja zica visi
Onda druga strana
Vjerovali ili ne evo kako je to prije bilo spojeno i svirala su dva prednja zvucnika, samo ne znam tacno gdje su zice bile tako da sam bez muzike skroz.. kako je to radilo nemam pojma
I evo slika da vidite koje zice vise i nisu nigdje spojene
Stvarno ne znam vise sta da radim izgubio sam par sati dok sam to raspetljao al nista naravno nisam uspio. Najlakse bi mi bilo kad bi neko ko ima BOSE otvorio gepek i usliko mi detaljno konektor koji ide u AMP da vidim koja gdje zica ide i usliko iza cd playera sve konektore i zice koja gdje ide... Nigdje ne mogu naci koja zica je za sta i u koji konektor ide, tipa ''zeleno-crna je to i to i ide tu i tu''
Ovdje ima nekih stvari ali nedovoljno za ovo sranje kod mene
http://www.alfaowner.com/Forum/ice-...ftermarket-headunit-guide-147-156-and-gt.html
Svaka pomoc dobro dosla!
Unaprijed hvala
Evo HU, standardno naravno sve (osim osiguraca koji treba da bude 10A al nebitno)
Nasao sam ovo gdje je oznaceno koji je koji pin u konektorima
http://farm6.static.flickr.com/5164/5246326902_040c23084d.jpg
Idemo dalje, power ISO kod mene izgleda ovako
Pola zica ''fali'' i kao sto vidite samo 3 su spojene
Idemo na speaker ISO, znam po shemi gdje koji zvucnik treba da ide, ali ne znam koja je zica od kojeg zvucnika???? Tako da ne znam da li je dobro spojeno (vjerovatno nije)
Eh sad ima jedan konektor koji nemam pojma cemu sluzi i samo visi iza?
Onda ima jos jedan konektor koji nemam pojma cemu sluzi i on visi iza, pa evo par slika:
a evo zice u njemu
Evo kako izgleda mini ISO kod mene, fali onaj jedan u kojem treba da bude REM zica al nema veze mogu tu zicu spojiti direktno (kad bi znao koja je to zica??)
Na onom forumu o spajanju aftermarket HU-a na BOSE sistem pise da je REM plavo-bijela zica. Je li to ovo? izvuko sam je iz konektora koji je na cetvrtoj slici
I evo svi konektori i zice
Al to nije sve, u gepeku je isto tako losa situacija
Evo jedna strana konektora koji ide u pojacalo
Evo sa te iste strane koja zica visi
Onda druga strana
Vjerovali ili ne evo kako je to prije bilo spojeno i svirala su dva prednja zvucnika, samo ne znam tacno gdje su zice bile tako da sam bez muzike skroz.. kako je to radilo nemam pojma
I evo slika da vidite koje zice vise i nisu nigdje spojene
Stvarno ne znam vise sta da radim izgubio sam par sati dok sam to raspetljao al nista naravno nisam uspio. Najlakse bi mi bilo kad bi neko ko ima BOSE otvorio gepek i usliko mi detaljno konektor koji ide u AMP da vidim koja gdje zica ide i usliko iza cd playera sve konektore i zice koja gdje ide... Nigdje ne mogu naci koja zica je za sta i u koji konektor ide, tipa ''zeleno-crna je to i to i ide tu i tu''
Ovdje ima nekih stvari ali nedovoljno za ovo sranje kod mene
http://www.alfaowner.com/Forum/ice-...ftermarket-headunit-guide-147-156-and-gt.html
Svaka pomoc dobro dosla!
Unaprijed hvala
Poslednja izmena: