Član
RE: AK HERCEGOVINA - SEZONA 2010.
Pa idi onda pravi njima trku u Hrvatsku i Srbiju koji ces nam ovde djavo!
Svi su vam bolji nego mi sami sebi!
Samo da razjasnimo,nemam nista protiv takmicara iz Srbije i Hrvatske ili bilo odakle!
Hahahahahahahah
isto kao da se ovde SR vozi vec 50 godina pa si vozio od pocetka!
Pola djecaraca sto se vozikaju po gradu ima iza sebe vise odvezenih utrka od tebe!
Hej nemoj vise kompetentni!
retro je napisao(la):Ha ha ha ko to ima auto 12 sec a vozi 15 ??? Daj molim te da su svi u bosni kao ovi sto nam dodju iz hrvatske i srbije bilo bi puno vise voznje a manje forumske price........Alen_P je napisao(la):Koliko znam da si i ti u zadnje 3-4 godine jednom vozio, tako da ti pogotovo nemaš šta pričati...turbina je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):Dragon je mislio na izjave Turbine!
Mogao bih sto sta pisati ali necu da idem u OT,bezveze me vuces za jezik da idemo u neke diskusije u koje nespadaju najpametniji!!!
Nema veze,pravila kazu da mozes kako hoces!
Ti vozi punim gasom a ja cu i dalje kalkulisati i eto obadvojica vozimo po pravilima,tako da je suvisno dalje komentarisati!
Pa sa mnom ne mozes ni diskutovati, jednostavno nisi kompetentan za to....
:icon_exclaim:
btw. dodju ljudi iz HR i Srbije pa kalkulišu. Voze auta od 12 sec a prijave 15. Samo njima niko ne sere... Woooow gosti iz susjednih zemalja, nemojte njih, oni mogu kako hoće. Uvijek se pljujemo izmedju sebe a ljudi se smiju i odnesu pehare. Postoji pravlnik i u njemu nigdje ne piše da se ne smije kalkulisati. To su i napisali ljudi koji bolje znaju oko 402 utrkivanja od bilo koga ovdje, tako da smo mi više nego smješni ako ćemo oko ovih stvari pravit probleme..
Pa idi onda pravi njima trku u Hrvatsku i Srbiju koji ces nam ovde djavo!
Svi su vam bolji nego mi sami sebi!
Samo da razjasnimo,nemam nista protiv takmicara iz Srbije i Hrvatske ili bilo odakle!
turbina je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Koliko znam da si i ti u zadnje 3-4 godine jednom vozio, tako da ti pogotovo nemaš šta pričati...
Moj Alene da me ne znas pa hajd. Mozda ne vozim stalno i napravio sam poduzu pauzu ali i sam zato vrlo dobro znas od kada ja vozim a to je od samog pocetka SR scene u ovoj drzavi.
Dalje je suvisno i diskutovati a na komentare pojedinih "novopecenih" strucnjaka i trkaca se necu ni obazirati. Meni je moj obraz najdrazi i zato cu voziti punim gasom, kao i do sad !
Hahahahahahahah
isto kao da se ovde SR vozi vec 50 godina pa si vozio od pocetka!
Pola djecaraca sto se vozikaju po gradu ima iza sebe vise odvezenih utrka od tebe!
Hej nemoj vise kompetentni!