Član
RE: Golf 1 ABF Turbo by esso
Hocu ja kretat na crveno :lol:
Alen_P je napisao(la):Mlatnu te mazda aaaaaa
Alen_P je napisao(la):Mlatnu te mazda aaaaaa
Nasmija me slatko :lol:Alen_P je napisao(la):Mlatnu te mazda aaaaaa
Bilo mu krivo jer je vidio da si dosta brzi.. te da si onog sto je on izgubio od njega mogao pocjepat ko beba zveckuesso_sa je napisao(la):Ostavite mi ba Mirzu na miru. Covjeku je bilo krivo vise nego meni sto sam napravio red light.
esso_sa je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Mlatnu te mazda aaaaaa
Jbga, trka je trka, nikad se ne zna kad možeš kiksati ..Mrva je napisao(la):Bilo mu krivo jer je vidio da si dosta brzi.. te da si onog sto je on izgubio od njega mogao pocjepat ko beba zveckuesso_sa je napisao(la):Ostavite mi ba Mirzu na miru. Covjeku je bilo krivo vise nego meni sto sam napravio red light.
Mrva je napisao(la):Nasmija me slatko :lol:Alen_P je napisao(la):Mlatnu te mazda aaaaaa
...jos mui ja u predstartnom prostoru govorim "dosta si brzi od njega"
Po cemu si to zakljucio??GaRGa je napisao(la):mada ovaj mazdin motor bas i ne hvale, ima snagu al je kvarljiva roba
SM chip tuning je napisao(la):Eh da vlasnik mazde malo hoce da ulozi u tuning
bilo bi svasta tu
http://www.smchiptuning.com/1995/mazda-3-2-3-turbo-mps-260
prava je steta sto se taj mps vozi na fabrickoj mapi jer moze jako dobro da se uradi i sa sadasnjih 240 ks na dynu koliko ima da se uradi na 300 ks bez problema...
eddo je napisao(la):ako smijem pitat sta se desilo sa sjedista koji su bili u kecu i jesul na prodaju ak su jos kod tebe? (cijenu javi na pp) ... pozz