Administrator
serialgf je napisao(la):HAHAHAHHAHA 100KM - prva nagrada HAHAHAHHAH gdje to ima na planeti HAHHAHAHAH sada mi je i drago sto nisam isao . Neko je gore naveo da je malo raje bilo i to mi je drago cuti ..Manji teferic .
Neko ce reci da sam losa osoba i da ne zelim nikome nista dobro .Organizatorima zelim sve najgore jer od nas pune svoje dzepove ,a takmicarima daju smijesne nagrade.
Da svaka im cast sto i to organizuju jer ipak mi sami ne mozemo otici nigdje iz svojih stanova , kuca i nikome ne mozemo pokazati svoja auta .Za to nam trebaju organizatori...
ne prozivam nikoga nego vam samo ponavljam ono sto sam do sada govorio.. Da je ovo sve smijesno i da ljudi iz godine u godinu pune dzepove na nas racun ,a za uzvrat ne daju nista
I ne dirajte igy-a.. jer covjek nije kriv sto je prvi. Nije nikome dao pare da bude prvi nije nikoga potkupio.Ako nije zasluzio prvo mjesto to su trebali da odluce sudci (koji bi trebali biti kompetentni i mjerodavni za takve polozaje)..
Ali posto nisu onda nema potrebe da se svadjate i prepirete jedni izmedju drugih.
Dakle cuvajte i volite jedni druge jer je ova premala style scena da bi neko nekome nesto lose mislio.Ako zelimo da napredujemo moramo prevazici taj dusmanluk i tu zlobu.Ako su mu ljudi dali prvo mjesto treba da se kaze svaka cast brate bas mi je drago ,a ne da se vi izmedju sebe svadjate sto ti nisi prvi ili on..SUDIJE SU SMIJESNE ,a ORGANIZACIJA JOS SMIJESNIJA
kako je tebi dobro hahahahha a sta bi od one rostiljade :icon_question: