mazamali je napisao(la):od sada je najbolje da se samo oranizira SR u banja luci jer sta cemo voziti ove drugorazredne ionako to niko od VELIKIH (BRZIH) IGRACA nece da vozi to im je iz ponizenja(daleko je) i eto tako ja podrzavam samo SR u BL i nek bude bar 5 puta godisnje ...scena u BiH ce tako biti cudo ..bas pomaze ovim drugim kad im kritizras i pravis ih klosarima kako su drugorazredni .........AL USKORO CU JA DOKAZATI DA SE SVE SVODI NA PARE TJ: KOLICINU KONVERTIBILNIH MARAKA ZA 1:MJESTO ....i sve ce biti prvorazredno cim je dobra nagrada .. . samim tim dodu ovi (BRZI ) i kad Mostar nebude daleko (DOBRE NAGRADE) odmah cemo i mi klosari doci u prvi razred i prvu klasu do tada nema druge nego SR u BL i idemo vozitiKRVOLOK je napisao(la):apsolutno da je napredak vidiljiv,nema to govora...strasno bi bilo da nema nikako trka u BiH,kakve god da su one treba da se odrzavaju jer drugacije se nece ni moci napredovati.Sad su u beogradu pokusali na naprave trku,kao bice to jednostavno,strasno je bilo koliko je losa trka bila,u svemu,nista se nije znao a imali su budzet 50 000 eura i opet nisu dobro organizovali trku.Nije to nimalo lako ma koliko se to nekome cinilo,sve mora da se uklopi da bi bili zadovoljni i takmicari i gledaoci i sponzori i sam organizator,tesko je sve to dovesti u red i da u jednom danu sve to funkcionise besprekorno.Nekad ni pare nisu dovoljne ako nema pravih ljudi a nekad ni pravi ljudi nisu dovljni ako izostaju novcana sredstva.
Treba i dalje praviti trke ali po uzoru na SRC BL i HR scenu,mada su ove godine imali problema ali bez obzira na to,momci to rade bas na nivou.
Dragi moj druze Josko - MAZAMALI nije mi jasna tvoja retorika kad savrseno dobro znas da nagradni fond za takmicare cine njihove startnine ili ti kotizacije. Dalje ako je smiso organizacije trka da takmicari trose desetine hiljada eura u aute a da im mi masemo rukama na startu kao prije 50 godina onda nemamo sta pricati. Neki respecti i sl. tvorevine se sticu i takodje jos brze gube radom ili nemarom i neradom.Dakle ako na trku dodje vise takmicara i nagrade su vece!!! Takmicari se privlace kvalitetnom mjernom opremom , sigurnoscu staze , postovanjem propisa , logistickim obezbjedjenjem , lokacijom i sa jos najmanje 10-ak uslova tako da dragi moj DRUZE ne vidim ni jednog razloga da opucas po nama koji se trudimo da nesto napravimo i odrzimo na postignutom nivou. U svakom slucaju za razgovor,dogovor i sugestije smo otvoreni ali za laprdanja i stavljanja tamo gdje na pripadamo nismo!!