jbg sad...adel_tuzla je napisao(la):nista onda ja odoh da se prijavim na SR i da budem prvi u konkurenciji 20+:lol::lol::lol:
aj ba ne sikiraj se odo sutra rano u Bingo kupit kakve presvlake i eto i mene na styling:lol::lol::lol::lol::lol:ljuboje je napisao(la):jbg sad...adel_tuzla je napisao(la):nista onda ja odoh da se prijavim na SR i da budem prvi u konkurenciji 20+:lol::lol::lol:
ja rekoh styling...
GreenDevil je napisao(la):aj ba ne sikiraj se odo sutra rano u Bingo kupit kakve presvlake i eto i mene na styling:lol::lol::lol::lol::lol:ljuboje je napisao(la):jbg sad...adel_tuzla je napisao(la):nista onda ja odoh da se prijavim na SR i da budem prvi u konkurenciji 20+:lol::lol::lol:
ja rekoh styling...
VR6Boki je napisao(la):Ak ti auto 17 moze vozit, mozes probat sta :icon_biggrin:
A dio ekipe je otisao u Tuzlu da pocne spremanje staze, ostatak ide sutra rano ujtro.
Sto se tice takmicara, ima nekih najava, pa postoje sanse da bude jedna solidna trkica![]()
neka ba necu prvo mjesto to prepustam tebi:lol::lol::lol:ljuboje je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):aj ba ne sikiraj se odo sutra rano u Bingo kupit kakve presvlake i eto i mene na styling:lol::lol::lol::lol::lol:ljuboje je napisao(la):jbg sad...adel_tuzla je napisao(la):nista onda ja odoh da se prijavim na SR i da budem prvi u konkurenciji 20+:lol::lol::lol:
ja rekoh styling...
fale ti 17".... :lol: