jbg sad...adel_tuzla je napisao(la):nista onda ja odoh da se prijavim na SR i da budem prvi u konkurenciji 20+:lol::lol::lol:
aj ba ne sikiraj se odo sutra rano u Bingo kupit kakve presvlake i eto i mene na styling:lol::lol::lol::lol::lol:ljuboje je napisao(la):jbg sad...adel_tuzla je napisao(la):nista onda ja odoh da se prijavim na SR i da budem prvi u konkurenciji 20+:lol::lol::lol:
ja rekoh styling...
GreenDevil je napisao(la):aj ba ne sikiraj se odo sutra rano u Bingo kupit kakve presvlake i eto i mene na styling:lol::lol::lol::lol::lol:ljuboje je napisao(la):jbg sad...adel_tuzla je napisao(la):nista onda ja odoh da se prijavim na SR i da budem prvi u konkurenciji 20+:lol::lol::lol:
ja rekoh styling...
VR6Boki je napisao(la):Ak ti auto 17 moze vozit, mozes probat sta :icon_biggrin:
A dio ekipe je otisao u Tuzlu da pocne spremanje staze, ostatak ide sutra rano ujtro.
Sto se tice takmicara, ima nekih najava, pa postoje sanse da bude jedna solidna trkica
neka ba necu prvo mjesto to prepustam tebi:lol::lol::lol:ljuboje je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):aj ba ne sikiraj se odo sutra rano u Bingo kupit kakve presvlake i eto i mene na styling:lol::lol::lol::lol::lol:ljuboje je napisao(la):jbg sad...adel_tuzla je napisao(la):nista onda ja odoh da se prijavim na SR i da budem prvi u konkurenciji 20+:lol::lol::lol:
ja rekoh styling...
fale ti 17".... :lol: