Pa mozda gepek jeste toliki ali pazi na dvije izbocine na podu tamo pri sjedistu, one ce ti dici kutiju za jedno 5 cm ako stavis na njih

znaci gledano sa zadnje strane imas odma iza zadnjeg sjedista a pored blatobrana na podu gepeka pa to pogledaj malo ako nisam zakasnio
To se moze usjeci u kutiju da legne na to ili napravi malo kracu. Najbolje bi bilo ako bi usjekao to u kutiju tako da ako vec hoces da popunis gepek da bude skroz od jednog do drugog kraja, tamo prema sjedistu a da ostavis malo prostora ovamo prema stop svjetlima. Mozes i kosu stranu prema sjedistu pa ces malo dobiti na prostoru. A ovelicini odnosno zapremini necu to je do tebe, ja sam ih 4 pravio za isti zvucnik i nijedna mi se nije nesto posebno svidjela osim kompresione, mislim na kvalitet zvuka koji sam dobio.
Imas tri opcije:
1. Zvucnik gore portovi nazad (to sam procitao negde na netu da je optimalno za CRX mada nisam bas testirao)
2. Zvucnik nazad portovi gore
3. I zvucnik i portovi nazad (po meni je ovo najbolje a i ostavljas mogucnost da okrenes kutiju na gore ili prema napred moja kompresiona je najbolje svirala prema zadnjem sjedistu okrenuta)