110 kw motor trazim jer taj bi mi vise trosio i skuplja reg. a predjem godisnje oko 20 000 km pa mi se ne isplati...Vozio sam E46 skoro 3 godine i vidio sam ih mali milion pregledao isto toliko, i mogu ti reći da je baš teško pronaći neki dobro očuvan primjerak tako da ćeš i ti imati sigurno problema pri pronalaženju pogotovu što imaš puno nekih zahtjeva (boja, oprema itd),
Zaboravi da ćeš naći auto bez ulaganja a iako ga nađeš morat ćeš ga baš masno platiti.
Sretno s kupovinom
evo preporuke od mene djeluje mi dobro
http://www.olx.ba/artikal/18155630/bmw-330d-facelift-2002god-tek-uvezen-top-stanje/
skup druze...tom covjeku onda i nije do prodaje...on ako ga proda za 11500 ja cu mu dati 100 eura na kafu i daj ti njemu moj brojIma u mene komsija prodaje e 46, da ga vidis pao bi na guzicu, ako hoces mogu ti dat njegov broj telefona, 2003 godina, crni, induvidual chrom, navigacija, sve fabrika, al ja mislim da ga ne da ispod 11500
Nista onda kupi ovog sto mi platimo tamo 500 € a ovde prodamo za 8000 km, uostalom sto ti ne odes i kupis seb ovog za 500€ pa ako ti se ne svidja prodas ga zaradis 3000 km na guzoveskup druze...tom covjeku onda i nije do prodaje...on ako ga proda za 11500 ja cu mu dati 100 eura na kafu i daj ti njemu moj broj
ja shvatam da auto koje je uredno moze biti 2000 skuplje i jane bi zalio dati te 2000 ali dati 5000 vise nego kod drugih je bas velika bolest jer znam kad prodje 2,3,4 godine opet ce meni ljudi govoriti evo ti 5000 on je toliko na piku...
skoro sam ja golf 4 tako prodao ...
svi bi auto iz prve ruke odrzavanog u ovlastenom ali po cijeni 4 puta prevrnutog i lose uradjenog kod Hame u garazi
ja bi ga prije zapalio neko takvim likovima prodao...
Pa to su krivi ljudi koji usminkaju auto, falsifikuju servisnu, kupe udareno pa krpe... previse je takvih da bi se bilo kome moglo vjerovat, cak i onim kod kojih je auto uredno...tipični bosanski mentalitet, ovde te niko ne šiša ako si ti tek stavio nove gume il uradio servis ili bilo sta drugo da si ulozio u auto, kad imaš servisnu knjigu kaze to se napravi za 30 km, kad je nemaš kaže auto prešlo 16 miliona i promijenilo deset ruku