Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ojjj sta je ovo fabia ko usisivac pokupila sve...da ti nisi put s njom cistio ko masina za snijeg.....aa stvarno prvi put ovo da vidim..pa jesi palio da vidis jel ziva...:123:
Samo da javim, Stetocina ociscena i upaljena...ma koda je na Havajima bila iz prvog kljuca vrati se u zivot... izbacio iz motornog prostora jedno dobre 3 kante jupola snijega i jso je ostalo :icon_eek:
Ista situacija danas kod mene kad sam vidio juce slike tvoje na FB reko odo otvorit da vidim bezze kad ima se sta vidjet ista prica, i odma ga upalio sastavi ko mina ostavio 5 minuta skoro sve otopilo, malo ocistio sa strane i to je to sva sreca pa sam antifriz nasuo na vrijeme
Cudno je to, moja je isto bila vani, okrenuta u sjever, na kraju potpuno zatrpana snijegom. Otkopavao sam je dva sata, i danas prije paljenja rekoh da ipak podignem haubu da vidim jel sve ok, ispod ni mrve snijega.
Neka je fabia upalila, ostalo je lako
Ma znam, ali hoce ona zaprpat kad stavis sporCku Milotec masku koja nema grile nego mrezu sa kokosinjca i vRS branik sa usisima k'o u F15, a nigdje intercoolera da pregradi prodor zraka sa izvana u motorni prostor...kontas, u mene je sporCko, pa onda i omanje magare moze progutat :icon_eek: