trizex je napisao(la):205/40 obavezno, mjera!
.nOKe je napisao(la):trizex je napisao(la):205/40 obavezno, mjera!
i meni su te bas sexy
dadao_style je napisao(la):ovim putem moram pohvalit alena momka koji meni i tiboru u zadnje vrijeme radi ne sve što reknemo nekgo i što zamislimo svaka mu čast od felgi do svega branika retrovitora itd momak zna svoj poso i tu nema dalje a felge je isto uradio po ps u vidio sam uživo i stvarno su extra na suncu presijavaju boli glava tibore felge su extra svaka čast javim ti cjene guma ovih dana kad stignu iz njemačke bit će u dimenzijama
215 45 17
215 40 17
205 40 17
205 45 17
pa ti biraj
mogli bi zaraditi za sijalice!!! :lol::lol::lol:tibor987 je napisao(la):dadao_style je napisao(la):ovim putem moram pohvalit alena momka koji meni i tiboru u zadnje vrijeme radi ne sve što reknemo nekgo i što zamislimo svaka mu čast od felgi do svega branika retrovitora itd momak zna svoj poso i tu nema dalje a felge je isto uradio po ps u vidio sam uživo i stvarno su extra na suncu presijavaju boli glava tibore felge su extra svaka čast javim ti cjene guma ovih dana kad stignu iz njemačke bit će u dimenzijama
215 45 17
215 40 17
205 40 17
205 45 17
pa ti biraj
Potpis, bez Alena, i Dado i ja bi vozali grobove od auta, ili bi toliko bili siromasni od kupovanja originala da bi se morali kurvat po cijele veceri na ulici
:icon_arrow: :smajli04: :smajli01: :dojke:tibor987 je napisao(la):gade jedan, ovo je bilo nisko :lol::lol::lol:
dadao_style je napisao(la):nisko da niže nemože :lol::lol: tibore kurvo jedna nedružim se s tobom više :lol: