Član
Har3 je napisao(la):Hahahha sto se trizex iznerviro al dobro imas stope crne
Nisam cigan al volim ciganluk al ovo bi bilo previse =
Har3 je napisao(la):Hahahha sto se trizex iznerviro al dobro imas stope crne
tibor987 je napisao(la):Ode spojler u sivu, danas odnio lakireru...
E sad cime da lijepim spojler na gepek...neki govore 3M dvostranom trakom ( to mi nesto sumnjivo ) drugi da poljepim masom za ljepljenje sofersajba ( to mi traljavo) ima li neko profesionalniji bolji prijedlog, a pouzdan da mi kasnije ne otpadne spojler ???
GocaS6 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Ode spojler u sivu, danas odnio lakireru...
E sad cime da lijepim spojler na gepek...neki govore 3M dvostranom trakom ( to mi nesto sumnjivo ) drugi da poljepim masom za ljepljenje sofersajba ( to mi traljavo) ima li neko profesionalniji bolji prijedlog, a pouzdan da mi kasnije ne otpadne spojler ???
I jedno i drugo su dobra rješenja, 3M traka je odlična za te stvari, imaš je u Cvitkovića i drži ko sam đavo. Plus što se ne moraš zafrkavati sa silikonom, lijepiti trakom dok se osuši bla bla...
tibor987 je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Ode spojler u sivu, danas odnio lakireru...
I jedno i drugo su dobra rješenja, 3M traka je odlična za te stvari, imaš je u Cvitkovića i drži ko sam đavo. Plus što se ne moraš zafrkavati sa silikonom, lijepiti trakom dok se osuši bla bla...
Goca, uzeo sam vec tu traku, 2m ispade 3.75 marki...i to sam uzeo onu 12mm sirine...znaci 100% si siguran da nece odletiti spojler bez mene ?
P.S: Znaci zaljepim i odma mogu voziti, en treba cekat dok uhvati ???