Davor_ je napisao(la):tiboreeeeeeeeeeeee sunce ti tvoje brate koliko sam se naitao od 1-15strane pa reklo bi se da ti i radis nesto na autu hehe svaka cast i de spustaj skodu ako nista salji pm dolazim ja i pravim custom kit opruga ja i moja brusilica
tibor987 je napisao(la):E ovako jedno pitanje jer mene izbi ovo iz cipela...
Imam mogucnost da od buduceg sponzora dobijem ove felne RS4 Replica komplet za 400 marki, 15-ske su...
Sta vi mislite ?
Hoce li joj ovo stajati, mozda cak da pofarbam u zlatno crno ili neku shemu ? Jel premala 15-ska na Fabiji ( uz spustanje ) ??? JA cu poluditi...
Jel mi neko moze ovo staviti na auto....evo slike dole, ovo je nakvalitetnija koju mogu izvuci jer nemam digitalnog fota...
tibor987 je napisao(la):Davor_ je napisao(la):tiboreeeeeeeeeeeee sunce ti tvoje brate koliko sam se naitao od 1-15strane pa reklo bi se da ti i radis nesto na autu hehe svaka cast i de spustaj skodu ako nista salji pm dolazim ja i pravim custom kit opruga ja i moja brusilica
Ma bit ce spustanja, ne brini brate, samo para fali samo tako hehehe
oooooooooooo znam kako ti je znam
tibor987 je napisao(la):Nadosao sam na ideju, imam 2 opcije...
1. Da uzmem od Fabije facelift, da poravnam branik, izbacim ono gdje dodje rega, izbacim lajsne, i srednji usisnik da povecam za duplo
2. Uzmem od Fabije RS branik, izbacim plastike ispod rege i gdje dodju maglenke, ubacim mreze, i preko branika produzim onu sivu crtu sa haube...
Moram danas jos provjeriti koliko su para, i da li uopce mogu RS branik nabaviti...javim vam nastavak plana vadjenja iz govana...