dingosp0 je napisao(la):
zakonski kako ja znam samo smijes imati zadnja bocna zatamljena...
intersuje me dali se isplati zatamnjivati stakla? jer cuo sam od raje koja ima da policija pise kazne od 40km ili da skines foliju na licu mjesta...
vase misljenje...
cini mi se da su odnedavno donijeli zakon da sve sem prednje sajbe smijes imati zatamljeno....... prije su pucali kazne i skidanje na licu mjesta, nema vise toga......
moje misljenje, zatamljivanje mi je fakat papanski postalo, svaka susa zatamni, a i svakakava auta se zatamljuju....... onima kojima stoji nemam sta reci, ali neki pretjerivaju......
takodje budi spreman da ako putujes cesto po mjestima bez rasvjete ili bilo kakvog svjetla nocu, neces vidjeti nista, ali kad kazem nista bukvalno i mislim na to, apsolutno nista se ne vidi na onim staklima na kojima je zatamljeno.
Jednom sam pokusao izvuci u rikverc golfa mk2 koji je bio zatamljen, popizdio sam za 15m rikverca, nikada vise...
Najbolje ti je sjedi s nekim ko ima zatamljena stakla pa ga zamoli malo van grada da vidis, jadi.....
A i u ostalom, cemu zatamljivanje, sta, skrivati se od nekoga ili sta vec????? Nemojte mi samo reci da zatamljjete stakala radi sunca, jer je to glavni izgovor.....
Po meni licno, zatamljivanje je preslo u preseravanje i tako ce i ostati, svako danas nabija folije i sta vec, riskira i svoj i tudji zivot, svijesno ili ne, a radi cega, da bi se vidilo da je on zatamnio:icon_mad::icon_mad:
Drug, ako ces zatamljivati, zatamljuj, neka je sa srecom i puno kilometara zelim, za muriju no sikiriki, barem je sada takav zakon cini mi se ako opet nisu izmjenili, ali ti savjetujem da dobro razmislis o tome da li se trebas skrivati od koga ili kuraziti pred drugima, i da li je vrijedno kompletne nividljivosti u autu i riskiranja raznog