Član
Da ga zaboli ne bi ga imao u vlasnistvu, dao bi ga dzabe nekom svom poznaniku ili pak prodao i bio dobar par milja maraka a te price zaboli ga, ima boljeg u garazi, su samo lovacke price...Kad ga boli sta ga onda ne proda i usreci nekoga
Da ga zaboli ne bi ga imao u vlasnistvu, dao bi ga dzabe nekom svom poznaniku ili pak prodao i bio dobar par milja maraka a te price zaboli ga, ima boljeg u garazi, su samo lovacke price...Kad ga boli sta ga onda ne proda i usreci nekoga
Nisu lovacke, tacno je da je imao ali kljucna rijec je "imao"Da ga zaboli ne bi ga imao u vlasnistvu, dao bi ga dzabe nekom svom poznaniku ili pak prodao i bio dobar par milja maraka a te price zaboli ga, ima boljeg u garazi, su samo lovacke price...
Ma to ok, nisam ja nista rekao sta je imao, kazem lovacke price su da ga kao zaboli za tim autom na parkingu. Da ga zaboli dao bi ga dzabe nekom ili prodao nekom za sitne pare, ko fol boljeg a za ovim ga zaboli, pa eto daj ga nekom ako te nihe briga... Ne neee prodaj ga jos bolje...Nisu lovacke, tacno je da je imao ali kljucna rijec je "imao"
cuo sam da je pao qurcu za usi...
da nemaš broj možda od ovog čovjeka, imam rođaka koji je zainteresovan za pagodu