Vidio ga neki dan na relaciji S.Most-Prijedor.Banja Luka
Jeste rentan u Svici, ali svejedno interesantan a vidjetiVidio ga neki dan na relaciji S.Most-Prijedor.
PS. Vjerovatno zima, pa popusti u Rent-a-Car za egzoticna vozila na zapadu...
Ja iz vectre sam se osjecao kao vozac kamiona kad je prošao kraj meneJeste rentan u Svici, ali svejedno interesantan a vidjeti
Pogotovo prvi put uzivo. Izgleda mnogo nizi nego sto sam ja zamisljao. Prije sam vidio dosta Murcielaga (vecinu na Gumball-u) i iako je vjerovatno nizi za par cm, Aventador izgleda mnogo nizi.
Di se to u Svici moze rentat Lambo a da smije prec grancice bivse YU?Jeste rentan u Svici, ali svejedno interesantan a vidjeti
Pogotovo prvi put uzivo. Izgleda mnogo nizi nego sto sam ja zamisljao. Prije sam vidio dosta Murcielaga (vecinu na Gumball-u) i iako je vjerovatno nizi za par cm, Aventador izgleda mnogo nizi.
Evo tu, pa bujrum https://www.luxuscar.ch/Di se to u Svici moze rentat Lambo a da smije prec grancice bivse YU?
Vidio sam ga prije par dana cesta Prijedor-Banja Luka... Jest pojava na cesti, al Baja to vozi na -5 stepeni
Kod nas tu u Ljubuški je godinama na ljetovanje neki momak dolazio sa Lambom iz Švicarske takodjer renta car. Zadnje dvije godine je isto dolazio sa nekom bijesnom mašinom kažu isto naljepnice od renta cara na njoj. Koje je drugo auto bilo iskreno ne znam jer stvarno te aute koje nemogu sebi priuštiti ne doživljavam uopce na cesti previše.Di se to u Svici moze rentat Lambo a da smije prec grancice bivse YU?