Član
Šteta da propada, nije toliko ni propao ako stoji već toliko godina.Nove gume kupiti, ispolirati ovu boju koja je matirala i ne može bolje što se tiče estetike.
A bas me zanima sto stoji toliko a ne prodaj se..do sad bi neko uzeo stvarno lijep primjerak.
ili ima para kao blata a to cuva jer mu je djecacki san ili bas nema para za njega i tu mu stoji... Tako je kod nas nissan 300zx stojao jaaaako dugo pred jesnom zgradom i propadao bezze nekih 10-12 god. nije vlasnik imao pare da ga napravi i onda jesva nekako napravio ato je bilo udareno naprijed nesto sitno i stojao tako napravljen i na kraju ga proda, a pisalo na njemu velikim slovima nije na prodaju, jer su ga ljudi ispametili pitajuci hahahaBilo je nekoliko tema o ovom BMW-u, vezano za prodaju, ali vlasnik nije voljan prodati auto
U pitanju su ipak pare, covjek ne zna gdje ce od para, a auto nije na prodaju. Bar nije bilo tad kad sam pitaoili ima para kao blata a to cuva jer mu je djecacki san ili bas nema para za njega i tu mu stoji... Tako je kod nas nissan 300zx stojao jaaaako dugo pred jesnom zgradom i propadao bezze nekih 10-12 god. nije vlasnik imao pare da ga napravi i onda jesva nekako napravio ato je bilo udareno naprijed nesto sitno i stojao tako napravljen i na kraju ga proda, a pisalo na njemu velikim slovima nije na prodaju, jer su ga ljudi ispametili pitajuci hahaha
Hoce li se neko naljutiti ako kazem da je ovaj bmw ruzniji od fiata multiple?
Nije meni ruzniji od multiple ali jes brate ruzan, kao da si uzeo 5-cu i ubacio je u presu i spresao i dobio TOHoce li se neko naljutiti ako kazem da je ovaj bmw ruzniji od fiata multiple?