Zamjena auta

Zamjena auta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
bolje ostavi keca kad skupiš para ubaciš kakvu opasnu mašinu i budeš glavni
i ovako privlači poglede a još kad bi zarežo...
a i recesija štaće ti jače auto spusti krov muzika i lagno :cool:

Super Moderator
Trozic je napisao(la):
bolje ostavi keca kad skupiš para ubaciš kakvu opasnu mašinu i budeš glavni
i ovako privlači poglede a još kad bi zarežo...
a i recesija štaće ti jače auto spusti krov muzika i lagno :cool:

tako je troza druze :D u potpunosti se slazem :D

Član
Džaba nas pitaš koliko treba,pitanje je na koliko će momak pristati,ja bi išao do 3500-4000 KM,naravno ako je trica dobra i ako se možeš toliko protegnuti.

Član
E druze, jel ta trojka negde iz nase okoline...
Ja sam ih inace upratio nekoliko...
Ima jedan lola iz kolonije prodaje vec neko vreme crnu trojku. Super izgleda, bas onako oridzidzi, samo joj je stavio one crveno bele stopke... rekoh da nije slucajno ta...! :icon_question:

Ti znas najbolje, kabrio ima veliku sentimentalnu vrednost cak i kod onih koji ga ne poseduju, a da ne pricamo koliko tebi znaci tvoj kabrio... dok trojka sigurno ima vecu trzisnu vrednost i moze se kasnije fino prodati. Primetio sam da imas sklonosti prema trgovini, tako da niko bolje ne zna od tebe sta ti u krajnjem slucaju moze vise vredeti...
Mene je pre tri godine nesto opalilo pa sam prodao auto u koji je ulozeno mnogoooo ljubavi i novca, bio je to Mercedes W123 za americko trziste, sistematski restauriran i sredjen. Gledao sam kako je obezvredjen na trzistu i rekoh hajde da ga prodam i da uzmem sebi neki noviji Mercedes... Otisao je za oko 8000KM i posle mene ga je "uzjahalo" najmanje 10 vlasnika, imao je oko 5 udesa i sada je odvratna stara baraka koja jedva vredi 2000 KM... kada prodjem pored auta okrenem glavu, a bio nam je ponos kuce.
Ne bih voleo da i ti istu stvar dozivis sa svojim Kabriom... al eto... recesija moze i da potraje, i sve sto ima potencialnu vrednost vredi iskoristiti!
:icon_smile:

Legend
nedaj legia cabria ni za sta na svijetu.. ti si stvarno lud ako ga prodas .. pa jarane i sam znas koliko je ovo unikatno auto, jos ovako ocuvan :icon_eek::icon_eek::icon_eek:

vjeruj mi, stavis ga u oglas, kakvi ce te krkani zvat, i govorit ti tipa, koliko je bez alu felGni, meni je to nisko podigni ga i tako te gluposti, da ces odustat na kraju od prodaje

a da ne govorim, sta bi se desilo da ga sad prodas i za 6k, i sutra ga vidis negdje sjebanog svog, izgrebanog, udarenog bla bla..

razmisli ;)

Početnik
najbolje trazi da on tebi doplati,,,:icon_confused:

da vas posjetim u pitanju je Golf 1 i Golf 3...

5000 za keca dat mislim da je vise nego previse da budemo realni,,jedino ako je taj lik sa tricom neko ko nema pojma pa da pristane na tu procjenu...

kec je lijep to stoji...ali brate 5000 za njeg malo je previse..

to je moje misljenje..

Član
Sad jel puno ili nije 5000 KM za mog keca nekome nije me briga, ja ga kao sto rekoh, mami ga svojoj nedam ispod 5000 KM! Kad sam vidio kakve ljudi prodaju po 3500 onda...pa jbt vrijedi mi boja na njemu 70% tih para, a da ne spominjem kako je ocuvan,npr. malo je njih kod kojih je originalni fabricki krov a nigdje nije pukao, ne kisne...
Ono u neku ruku kada pogledas, 5000 kad kazes za keca jbg mnogi ce se iznenaditi al njega nece ni kupiti neko ko ga nezna cijenniti!

A sto se tice prodaje nekome ko ne bi znao cijeniti sto je uzeo taj bi velike pare trebao izbrojati za njega, u to su se uvjerila sva moja bliza raja, ja koji sam ga pazio i cuvao cijelo vrijeme da gledam kako ga neko...a neeeeee burazeru ni pod razno, i kada bih ga prodao nekome ko ce ga paziti volio bih da taj neko bude malo podalje iz Sarajeva ;)

Vrijeme ce pokazati sta ce biti ;)

BiT

Član
Nedaj keca ni za zivu glavu. Unikat je pravi!:icon_eek::icon_eek:
Jebes tricu, bar kod nas u BiH ih ima na tonu.:smajli29:
Ta trica ne moze vise od 8000, 9000 da vredi ni kad dodju normalnija vremena, kad prodje recesija(a morace jednog dana), a tvom kecu ce samo rasti vrednost.
To para sto bi doplatio za tricu, ulozi u keca i ubaci jaci motor i to je to.
Uglavnom, kec je vrh!:cool::cool: Trica je sepet za njega.;)

Član
Ma brate ti ga vozis najlakse je reci nemoj ga prodavat steta ovo ono ja bi na tvom mjestu uzeo tricu ako je tako dobra kao sto govoris, kec ti je premocan ai ako ti je zapela trica toliko uzmi je samo nemoj nadoplacivat mnogo više za nju! Pozz

Član
Vidim da ti je kec dobar i sve to stoji ali evo ti iskustvo ja sam imao dvicu znaci boli glava nije se moglo reci da ima bolje mnogi znaju koja je to perla ljubicasta sa facericama sjedista od trojke, tabla od corrada ,el prozori servo itd itd ali je bila stara i prodao sam je i dobio sam solodne novce za nju i kupio tricu, kazu nema razlike , ima brate ako je i trica utegnuta vjeruj. Ta trica je makar 10-ak godina mladja od tvog keca , opremom je isto sigurno bolja ,ako je jos ispravna 16v-ka odrzavaj je takvom i uvijek je mozes prodati samo je sada pitanje koliko ce neko cijeniti tvoje auto ,a koliko svoje i kako cete se dogovoroti ,a trice GTI ispod 6.000 uglavnom su stare godine 92-93, lose idu , trose itd, razmisli dobro i SRETNO;)

Član
BiT je napisao(la):
Nedaj keca ni za zivu glavu. Unikat je pravi!:icon_eek::icon_eek:
Jebes tricu, bar kod nas u BiH ih ima na tonu.:smajli29:
Ta trica ne moze vise od 8000, 9000 da vredi ni kad dodju normalnija vremena, kad prodje recesija(a morace jednog dana), a tvom kecu ce samo rasti vrednost.
To para sto bi doplatio za tricu, ulozi u keca i ubaci jaci motor i to je to.
Uglavnom, kec je vrh!:cool::cool: Trica je sepet za njega.;)
Cuj trica sepet jos 16V al me nasmija:smajli17::smajli17::smajli17:

Član
ja ne kontam ove komentare nikako, pa nece covjek cijeli zivot vozat keca. Uzme sad trojku, voza, pa proda, onda uzme nesto bolje i sve tako. Ne kazem da da keca za bilo kakve pare i stvarno je dobar al 20 godina nije malo treba napredovat. to je moje misljenje i tako jedino ces izvuc dio para koje se uvalis u bilo koje auto,a na ovom ako budes ubacivao motor i nesto mu radio samo gubi auto vrijednost, a ti se uvaljujes realno gledajuci

Član
Kec jeste prelijep ,to stoji bez daljnjeg..ali fkt treba malo covjek i napredovati..Druga stvar bi bila kada bi ti imao keca odrzavas ga itd a da pored njega imas neko drugo naprednije auto.E to bi bila savrsena kombinacija

Član
arminnn je napisao(la):
ja ne kontam ove komentare nikako, pa nece covjek cijeli zivot vozat keca. Uzme sad trojku, voza, pa proda, onda uzme nesto bolje i sve tako. Ne kazem da da keca za bilo kakve pare i stvarno je dobar al 20 godina nije malo treba napredovat. to je moje misljenje i tako jedino ces izvuc dio para koje se uvalis u bilo koje auto,a na ovom ako budes ubacivao motor i nesto mu radio samo gubi auto vrijednost, a ti se uvaljujes realno gledajuci

I ja sam najvise radi toga malo napredovanja ;)

GTI 16V je napisao(la):
Kec jeste prelijep ,to stoji bez daljnjeg..ali fkt treba malo covjek i napredovati..Druga stvar bi bila kada bi ti imao keca odrzavas ga itd a da pored njega imas neko drugo naprednije auto.E to bi bila savrsena kombinacija

To bi bila perfektna kombinacija, ja da imam para da kupim sebi sada ovu tricu npr ili neko drugo auto ne bih dao keca ni za kakave pare ali...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.