Nemoj dvaput reci,nije isti uzitak voziti gti-ja od 150 ks i 1.6 keca u svakom pogledu!edoze je napisao(la):probaj sto manje dat
ma et ti kazes 5 milja kec,tricu racunas 8-9,zavisi od stanja,das mu 3 milje i sretni svi,ak htjedne
al drug,ja nikad ne bi dao ovog keca,s gti-jem ces bit samo jos jedan u nizu,s ovim si unikat![]()
teretanas je napisao(la):Nemoj dvaput reci,nije isti uzitak voziti gti-ja od 150 ks i 1.6 keca u svakom pogledu!edoze je napisao(la):probaj sto manje dat
ma et ti kazes 5 milja kec,tricu racunas 8-9,zavisi od stanja,das mu 3 milje i sretni svi,ak htjedne
al drug,ja nikad ne bi dao ovog keca,s gti-jem ces bit samo jos jedan u nizu,s ovim si unikat![]()
legionar je napisao(la):Jest i treba mi para vise za to nego da dodam za ovu 3, al ipak fabriak je fabrika, nikakvo prepravljanje![]()
IGY je napisao(la):vec sam ti negdje napisao
da mu ne bi doplatio vise od 1000 i to bi mu bilo puno
jero ovako imas unikatno auto i pravo je tesko sresti dobrog keca kabria
a trica imas pun k..u gradu
razmisli dobro
i ja sam je vidjela samo u prolazu na kosevskom,pitat cu eldina kada dodje s posla mozda on zna nesto vise..legionar je napisao(la):A koja je trojka, gdje???
IGY je napisao(la):jero ovako imas unikatno auto i pravo je tesko sresti dobrog keca kabria
a trica imas pun k..u gradu