Trozic je napisao(la):bolje ostavi keca kad skupiš para ubaciš kakvu opasnu mašinu i budeš glavni
i ovako privlači poglede a još kad bi zarežo...
a i recesija štaće ti jače auto spusti krov muzika i lagno![]()
Cuj trica sepet jos 16V al me nasmija:smajli17::smajli17::smajli17:BiT je napisao(la):Nedaj keca ni za zivu glavu. Unikat je pravi!:icon_eek::icon_eek:
Jebes tricu, bar kod nas u BiH ih ima na tonu.:smajli29:
Ta trica ne moze vise od 8000, 9000 da vredi ni kad dodju normalnija vremena, kad prodje recesija(a morace jednog dana), a tvom kecu ce samo rasti vrednost.
To para sto bi doplatio za tricu, ulozi u keca i ubaci jaci motor i to je to.
Uglavnom, kec je vrh!Trica je sepet za njega.
![]()
arminnn je napisao(la):ja ne kontam ove komentare nikako, pa nece covjek cijeli zivot vozat keca. Uzme sad trojku, voza, pa proda, onda uzme nesto bolje i sve tako. Ne kazem da da keca za bilo kakve pare i stvarno je dobar al 20 godina nije malo treba napredovat. to je moje misljenje i tako jedino ces izvuc dio para koje se uvalis u bilo koje auto,a na ovom ako budes ubacivao motor i nesto mu radio samo gubi auto vrijednost, a ti se uvaljujes realno gledajuci
GTI 16V je napisao(la):Kec jeste prelijep ,to stoji bez daljnjeg..ali fkt treba malo covjek i napredovati..Druga stvar bi bila kada bi ti imao keca odrzavas ga itd a da pored njega imas neko drugo naprednije auto.E to bi bila savrsena kombinacija
tvrdoglavi je napisao(la):izvini legionar al ti si lud :icon_sad:
ovo sto ti imas je blago...naspram te trojke