Član
RE: yugo 45 Tuzla
ma malo sale
ja sam se naucio na jugu vozit
eee kad naucis saltat na njegovom mjenjacu
i kad ga savladas skroz
onda znas vozit sve xD
street racerr je napisao(la):Capofamiglia je napisao(la):Drug, jedno veeliikooo sretnooo za Yuguara, da sredis sve sto trebas trebace ti mnogooo zivaca... Uglavnom, kako rekose kolege u postovima iznad, ako mislis nauciti voziti auto, Yugo je prava stvar za to... Kad to savladas, mozes u helikopter sjesti bez problema...
hahaha, ma meni yugo sad bas odgovara, da se naucim i radit malo na njemu a i vozit, mada mi voznja i nije neki problem
DaBu je napisao(la):street racerr je napisao(la):DaBu je napisao(la):znas onu "Ko nie vozio YUGA ne zna sta je patnja " ???
ja sam ga vozio
sretno trebat ce ti sreca
btw jel ti rade grijaci na zadnjoj sajbi ???
HHAHAHHAA, ne radi vecina stvari al bitno je da pali iz prve, radi jedan brisac, sva svjetla:icon_eek: onda vozaceva vrata mogu otvorit samo s polja, suvozacevo sjediste se ne moze dizat, nema zadnjeg brisaca, grijanje se nemoze ni upalit kao ni pozicije, samo kratka rade, unutra nema nikakvog osvjetljenja osim lampice za ulje koja mi izbi oci, ne radi sat za brzinu mjerac goriva, gepek ne mogu otvorit, i jos mnogo toga, al opet je dobar, VOZI ::lol:
pitam za zadnji grijac reko da ti se ne zalede ruke kad budes gurao
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ma sad ide toplije vrijeme
ma malo sale
ja sam se naucio na jugu vozit
eee kad naucis saltat na njegovom mjenjacu
i kad ga savladas skroz
onda znas vozit sve xD