Pa svako koje ima lecu,socivo odnosno "staklenu kuglu" u faru..Bojan je napisao(la):A far sa sočivom koja auta imaju?
Faya_M5 je napisao(la):ma ima octavia sa socivom, al samo ona koja je fabricki isla sa xenonom...svaka druga ima obican far...
pise ti se angel eyes odnosno anđeoske očizdravko je napisao(la):pa uzmes eangle ays i imas lecu jer bez lece i nije bas nesto
ja imam org i nikad vise obicnu zarulju jer je to banana
poKle je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):ma ima octavia sa socivom, al samo ona koja je fabricki isla sa xenonom...svaka druga ima obican far...
nije tacno, ima dosta octavia sa socivom koje imaju obicnu sijalicu,ali uopste socivo ne koriste.
takodjer ima i onih koje nemaju socivo uopste.
octavia prvi model, kao i redizajn, ima farove sa socivom, ali se socivo ne koristi.
takodjer ima modela koje nemaju socivo. vec plastiku umjesto njega.
to vrijedi za stare modele octavie.
kod nove octavie a5 , far sa socivom ima jedino ako uzmes fabricki xenon
pise ti se angel eyes odnosno anđeoske očizdravko je napisao(la):pa uzmes eangle ays i imas lecu jer bez lece i nije bas nesto
ja imam org i nikad vise obicnu zarulju jer je to banana
Bojan je napisao(la):Nemojte se smijati, ali može li onda xenon u to sočivo za maglenke???
Mislim lupam jer veze nemam oko toga
nista mi nije cudno!!Pike_gti je napisao(la):pa ta sociva na farovima ti su maglenke ustvari ko i na golfu 4 u faru mu maglenke sta ti je cudnno'??
u Konjicu je jedan lik stavio i na farove i na maglenke xenone.tibor987 je napisao(la):Moze na maglenke, zasto ne bi moglo, mada sad je to pitanje...koliko cesto koristis maglenke i jel se isplati ili je radi sminke ?