Yellow je napisao(la):Hvala vam na savjetima, pomirio bih se s tim da ima male razlike u boji, ali ipak nebi bjelu boju xenona stavljao. Čini mi se da i ove night breaker i xtreme vision bacaju na bijelo, ali nisu ipak potpuno bijele kao ksenon..?
Brum Brum je napisao(la):Imam ti set 4300K cijena 80KM
mogu ja nabavit kineske kopije philipsa za 20 eura par ako ti bas treba povoljnoMerrro je napisao(la):Imali neko philipsove D2S povoljno :icon_biggrin:
mm3 je napisao(la):mogu ja nabavit kineske kopije philipsa za 20 eura par ako ti bas treba povoljnoMerrro je napisao(la):Imali neko philipsove D2S povoljno :icon_biggrin:
nemam pojma, nisam probao nit namjeravam, prodaju se kao laznjaci pa sad sam zakljuciMerrro je napisao(la):mm3 je napisao(la):mogu ja nabavit kineske kopije philipsa za 20 eura par ako ti bas treba povoljnoMerrro je napisao(la):Imali neko philipsove D2S povoljno :icon_biggrin:
I valjaju li ista ? Hocel trajat kol'ko?
Znaci ovo po piku su sve ti laznjaci.:icon_sad: Znas li mozda u ovlastenom koliko se krecu original?mm3 je napisao(la):nemam pojma, nisam probao nit namjeravam, prodaju se kao laznjaci pa sad sam zakljuciMerrro je napisao(la):mm3 je napisao(la):mogu ja nabavit kineske kopije philipsa za 20 eura par ako ti bas treba povoljnoMerrro je napisao(la):Imali neko philipsove D2S povoljno :icon_biggrin:
nemora znacit da su svi laznjaci ali ih je tesko rezlikovat od originala. Mislim da u audiju dodju oko 180 KM komad sa samjenom.. A kod ovlastenog prodavaca Osrama D2S dodje 120 km, kod mene komad 90KM i 2godine garancijeMerrro je napisao(la):Znaci ovo po piku su sve ti laznjaci.:icon_sad: Znas li mozda u ovlastenom koliko se krecu original?mm3 je napisao(la):nemam pojma, nisam probao nit namjeravam, prodaju se kao laznjaci pa sad sam zakljuciMerrro je napisao(la):mm3 je napisao(la):mogu ja nabavit kineske kopije philipsa za 20 eura par ako ti bas treba povoljnoMerrro je napisao(la):Imali neko philipsove D2S povoljno :icon_biggrin: