Član
H7 kratka sigurno, a H3 su duga mislimKoje sijalice idu u cetvorku ?
H7 kratka sigurno, a H3 su duga mislimKoje sijalice idu u cetvorku ?
Haha nista to xenone koristim samo noci a po danu mi rade maglenke a ne desava se uvijek da se upale brisaci samo kad je hladnije vrijemeSljedeca tema: otisao motoric brisaca
Send via Gameboy Color
Koliko ja znm da nemam msm da ni jedna cetvorka to nemaImas li canbus?
Ja sam imao samo problem mozda 7 dana i sad sve noirmalno funkcionise i prezadovoljan sam vidljivosti a niko mi ne blica i nikad vise hologene necu koristii to je sigurnoCisto da se javim da evo vec 4mj + imam ove xenone jeftina verzija (sijalice i balasti). Apsolutno nemam nikakve probleme niti ko blica niti imaju kakve probleme sa paljenjem isl. na nama je da vidimo koliko jos dugo.
Sto se tice vidljivosti barem na mojim farovima sam dobio sigurno 50% bolju vidljivost
gdje si kupio? pik ili?Cisto da se javim da evo vec 4mj + imam ove xenone jeftina verzija (sijalice i balasti). Apsolutno nemam nikakve probleme niti ko blica niti imaju kakve probleme sa paljenjem isl. na nama je da vidimo koliko jos dugo.
Sto se tice vidljivosti barem na mojim farovima sam dobio sigurno 50% bolju vidljivost
gdje si kupio? pik ili?
Ja svoje na pijaci kupio,a na godinu cu uzeti projektore i u xenon.ba kupiti asa garanciom h1 i h3 da sve bude xenonXenon.ba Sarajevo ljudi sa ugradnjom uzmu cca 100 KM i daju granciju 6 mjeseci
imao sam ja slicne, samo sto sam ih skuplje platio ali meni nakon 3 dana crkla jedna, neki problem ne moze se napraviti sta ja znam, a ova druga je radila jos 4 dana I ja skinuo nisam imao dvije da budu par u farovima I nju skinem, svijetlost jeste bolja, ali smeta drugima strasno, barem u mom slucaju