Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
eh,murinho mi poslao crack,odem u demo race,hoce sve,odvozim,i hajd probam uci u load profile i sta god probam isto kako da ni nemam tastature nit oce gore dole nit nazad ni naprijed i izađem iz igre ponovo uđem,haj novi profilo pa mogu samo gore dole,nece da potvrdi ni nazad
onda probam instalirati taj update pa mi izbacuje error
dođe mi da sve razbijem:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
ma dobro to,nego je problem bio sto ja igre skidam sa torenta i sad kad sam sve to uspio napravit kako treba za instalirat ja sam to po ubacivao u par foldera sve,i kad se instaliralo sve ja sam sve kasnije poslozio tj. neke sam datoteke dirao koje nisam smjeo,pa sam kasnije sve fino instalirao i hoce,a sada je samo problem kako da ubacim auta u igru,tamo sam skinuo samo da oprobam bmw e39 ali kao treba ga instalirati i onda pođem instalirat pa me pita šifru:icon_confused:
@nexus
nista
Je mi moze neko reci verziju cracka, koju ima? Ja sam skinuo s torrenta i sve sam dobio osim cracka... tako da njega moram naknadno skinuti, a ne mogu da ga nadjem.