Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
dobar pravo... ljepsi mi je od crvenog... ipak crna boja mnogo znaci jbg elegancija...
skini okvire zaljepi tablice obostranom ljepljivom trakom za lajsne ima u svim autodjelovima i autolakirnicama te prodavnicama sa mjesalicama boja za auta itd...
znaci skines okvir i tu traku izljepis u 4-5 redova po tablici i samo zaljepis na branik na mjesto gdje je sad nosac taj tablice veoma jednostavno a odlicno bi izgledalo kao i na svim autima... pravo su mi grdi ti drzaci... ja cu to ovih dana odradit cim vremena uhvatim pa cu slikat.... ta traka kosta oko 10 km P
extra auto. Slobodno uradi ovo sa tablicom sto ti govore. Extra bude,nece spast sto posto. Ta ti traka kosta do 5km,ne vise. Izlijepis je u par redova i pritisni tablicu. Bit ce ti je tesko skinut i kad budes htio,kamoli da sama spadne:icon_biggrin:
felge su na redu za sljedece ljeto a zatamnjivanje bi trebalo biti za par dana pa ce i tu biti koja slikica kako je ispalo, sto se tice spustanja ni sekunde jer ionako je nizak gdje moram sve prolazit :icon_rolleyes:
zatamnjeno sve osim sofersajbe u llumaru a znakovi farbani crno mat skinute oznake sljedeci radovi tek u proljece jer ce vecinu zime u garazi provest :icon_smile: