c0d14c je napisao(la):To je za ASA - u trendline oprema znaci kod mog prodavaca ne ide po onim standardnim podjelama
A sto se tice jacine motora ne bi mi bas dugo trajo da je jaci motor jer bi onda bilo nekad i po gasu a ovak sam isao na potrosnju sa benzincem a sto se tice da ga je izasao 21000 trebas pogledat unutra sta ima jer jbg znamo svi kad ti dodajes u auto dodatno sta hoces kako deru a sama metalik boja je skuplja nekih 400 500 km
c0d14c je napisao(la):Pa na njega ne mislim nista ni dodavat jedino felge ce ici al ni to necu da stavljam do prvog servisa da ne bi izmisljali sta da je zbog felgi a za one sto kazu slab ne bi ni ja kupio auto koje ne probam i vidim da li mi odgovara kad mogu 24500 mogu jos i hiljadu dvije dodat za jaci motor da hocu zar ne
hvala svima na komentarima :icon_smile:
ZELA GTI je napisao(la):Ovaj motor će ti trošiti više od 1.4
Pogotovo vanjske vožnje pod većim opterećenjem.
Godinu dana sam vozio vw pola sa 1.2 12v motorom,2006 godina.Trošio je više od dvice gti.
Ne možeš nikoga prestići,moraš jače dodavati gas da doslovno nebi smetao u prometu.Nedaj bože ako upališ klimu.Ajme majko...Sve u svemu,jako loše iskustvo,bar što se tiče motora
Limpi je napisao(la):Nisam htio da komentarisem motor, ali eto.... nisu toliko ni stedljivi, pogotovo na autoputu, a sada sto se tice snage sa klimom, uhhh u bivsoj fabiji kod rodjaka, samo se nizbrdo moze preticati, ostalo gasiti klimu. Ali nisu to ni izdrzljivi motori, pogotovo ako se stalno gasaju, rodjaku se rasuo klip na tu oko 110.000km... to je pravljeno za grada, a otvorena cesta jos natovareno auto, nije bas ni uzitak voziti...
Ostalo sve super, ali eto taj motor po meni nije bas najbolji izbor, sem ako se ne uzima u autu samo za grada, posao-kuca...