Frenkie-3B je napisao(la):eh drug nema se tu sta puno pricat sve za 5 neka je sa srecom i da te dobro sluzi,nego hos stat na crtu hehehehe :lol:
GolFanatiCars je napisao(la):eto ga neka je sa srecom u zdravlju i veselju da ga vozas odlican je nadam se da ce sva ocekivanja opravdat :icon_biggrin:
George je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):eh drug nema se tu sta puno pricat sve za 5 neka je sa srecom i da te dobro sluzi,nego hos stat na crtu hehehehe :lol:
hvala jaro a crta, koliko vagaš? :lol:
onda si brži hahaha kod mene je preko 100, a slikao sam ga unutra isti je kao tvoj ja mislimFrenkie-3B je napisao(la):George je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):eh drug nema se tu sta puno pricat sve za 5 neka je sa srecom i da te dobro sluzi,nego hos stat na crtu hehehehe :lol:
vagam 80 :lol:,de slikaj cuku da vidim jeli ista ko i kod moga passanera
ArminM je napisao(la):svaka cast brate, odlican je, neka je stigao u tvoje ruke
ako Bog da puno predjenih kilometara
George je napisao(la):onda si brži hahaha kod mene je preko 100, a slikao sam ga unutra isti je kao tvoj ja mislimFrenkie-3B je napisao(la):George je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):eh drug nema se tu sta puno pricat sve za 5 neka je sa srecom i da te dobro sluzi,nego hos stat na crtu hehehehe :lol:
vagam 80 :lol:,de slikaj cuku da vidim jeli ista ko i kod moga passanera