RE: VW Golf MKIII/vento front by Enes "ZIMSKI SAN......BBS RS16"
evo da osvjezim malo ovu temu , prasina je vec debelo pala :lol:
auto je u garazi , bilo je finih dana pa se malo izveze u dvoriste da odradi , a u medju vremenu pored bbs rs felgica sam se bacio u nabavku rijetkih sitnica za mk3 .... nesto srecom , nesto maksuz kupljeno ....pa evo ko ovo voli , zna o cemu se radi i kako je to tesko iskopati
Rucica mjenjaca
20 jahre edition GTI
Nokia DSP , takodjer iz 20 jahre edition GTI , nemam koristi od njega osim estetike , hocu samo iluminaciju/osvjetljenje spojiti
Komplet srednja konzola od Kanađanina
, USA naslon za ruku i drzac za case (drzac za case je na prodaju) davno sve imao , izgubio i ovo bas dugo duugo hocu
Onda dalje ,.... BBS-ke sam radio koliko sam stigao vremenom , samo trebam jos malo zapeti i da ih rijesim ...
Nabavio pistolj za pjeskarenje , od prijatelja staklara uzeo sitni pijesak za pjeskarenje stakla ( 0,02 - 0,05 ), odlicna stvar jer uopste ne ostavlja ostecenja / rupice ali opet toliko sitan da sam s gas maskom radio ali opet je prasina ulazila , mnogi ga bas izbjegavaju iz ovog razloga , nikako nije zdravo za udisanje
Eto toliko ..... felge cu zapeti da sto prije rijesim jer su i adapteri uskoro kod mene
Rezervna instrument tabla koju sam imao je kod majstora , presvlaci ce u kozu , i nadam se da cu do kraja mjeseca uzeti i Recaro mk3 sjedita koja ce takodjer da se rade , pa do tada , pozdrav