Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ima dosta tu i kako se plin podesi i ustima,na plinu ja cak moguce dobiti vise snage nego na benz ali onda imaju neki drugi problemi tipa lambde itd..Ugl po meni opravdana investicija,ka se zazeli ganjanja KLIKNE i to je to,mada moze i ovako.Fin golf (mrzim ovo reci) sam nek je drugaciji malo,gadi mi se na ove sve iste german golfove
radilo se po malo na autu, evo i slike,, felge lakirane u perla efekat,, fino sljaste na suncu,,
i celjusti u plavo da se sve slaze, plavo crna kombinacija,, onda i sipka od ulja nova stavljena i tako,,
malo nestpo se uradilo,, ostaje jos da se komplet ispolira,, i neke sitnice i dosta ya ovo ljeto
RE: Golf IV 1.8 GTI felge i celjusti obnovljeni...
ventil namjerno ofarban, a o felgama se vec pricalo,,
za sada ostaju ove,, ne kazem da je iskljucena mogucnost da se uzmu druge ali
trenutno samo sitna ulaganja,, jer je u zadnjih desetak dana milja otisla ko jedan:icon_biggrin:
a mali servis na redu da se radi:icon_mad:
bas sam nedavno imao problema zbog toga,prelakirao i ventile,kad nakon nekih 15-20 dana,gume lagano pocele da ispuhuju,dok mi jedna skroz nije ispuhala,otisao na vulkanizer,sve 4 gumena ventila otisla u pm...