srdjan014 Član 12.04.2011 #574 RE: VW Golf mk2 GTI Samo me j.ebe što moram motati prednjim točkovima, inače bih ga još spustio... osladilo se jbm ti život
RE: VW Golf mk2 GTI Samo me j.ebe što moram motati prednjim točkovima, inače bih ga još spustio... osladilo se jbm ti život
GolFanatiCars Član 12.04.2011 #575 RE: VW Golf mk2 GTI pa nemas puno zelja samo eto tu da jos malo spustiš :icon_biggrin:
srdjan014 Član 14.04.2011 #576 RE: VW Golf mk2 GTI Ipak je morao "ustat" za 15ak mm... :sad: al nosim dizalicu u gepeku, za instant spuštanje I detalj, by Dottore... odustao sam od ljepljenja, jedva sam skinuo ono što je već bilo na tabli...
RE: VW Golf mk2 GTI Ipak je morao "ustat" za 15ak mm... :sad: al nosim dizalicu u gepeku, za instant spuštanje I detalj, by Dottore... odustao sam od ljepljenja, jedva sam skinuo ono što je već bilo na tabli...
sreckoas Član 14.04.2011 #579 RE: VW Golf mk2 GTI ovo je tema u kojoj ne moras da pises nista dovoljni su smajlici :icon_smile::123:
RE: VW Golf mk2 GTI ovo je tema u kojoj ne moras da pises nista dovoljni su smajlici :icon_smile::123:
srdjan014 Član 16.04.2011 #582 RE: VW Golf mk2 GTI Od 100tinjak slika nisam mogao više stanjiti, pa evo 20ak... malo smo kupali auta za Gradišku
RE: VW Golf mk2 GTI Od 100tinjak slika nisam mogao više stanjiti, pa evo 20ak... malo smo kupali auta za Gradišku
GolFanatiCars Član 16.04.2011 #584 RE: VW Golf mk2 GTI wauuu slika :icon_biggrin: prvo da kazem da su zatamnjena stakla premocna na bijeloj boji :icon_smile: oba golfa predobra svaka vam cast mislim da bi crveni okvir trebao biti da drugom golfu nekako na tamnim bojama to bas fali ali to je moje misljenje
RE: VW Golf mk2 GTI wauuu slika :icon_biggrin: prvo da kazem da su zatamnjena stakla premocna na bijeloj boji :icon_smile: oba golfa predobra svaka vam cast mislim da bi crveni okvir trebao biti da drugom golfu nekako na tamnim bojama to bas fali ali to je moje misljenje