bad_look je napisao(la):Ma samo još bijel led diode i ovo je za 10...pozzzzz
GolFanatiCars je napisao(la):Druze ovo je predobro
sredi malo te manje farove nekako su mi mutni, bit ce ljepse da su kao i veliki cisti ipak su sad kristlne zmige tu :icon_biggrin:
ma vidim da nisu bas al opet premocno sve u svemu svaka castSkrabo je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Druze ovo je predobro
sredi malo te manje farove nekako su mi mutni, bit ce ljepse da su kao i veliki cisti ipak su sad kristlne zmige tu :icon_biggrin:
Nek stoje kakvi i jesu bolje je ovako
Izbjelili su od necega
GolFanatiCars je napisao(la):ma vidim da nisu bas al opet premocno sve u svemu svaka castSkrabo je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Druze ovo je predobro
Izbjelili su od necega
svidja mi se u kojem stilu ides i mogu ti reci da samo jos fale crvene chize na masci a moglo bih i na branicima
Skrabo je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):ma vidim da nisu bas al opet premocno sve u svemu svaka castSkrabo je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Druze ovo je predobro
Izbjelili su od necega
svidja mi se u kojem stilu ides i mogu ti reci da samo jos fale crvene chize na masci a moglo bih i na branicima
Kupit cu izolir traku crvenu i preci chizu da vidim kavo ce biti ako valjalo ide pips i ostalo sta treba
A branik sam konto CL uraditi sa lajsnama nikovanim ali mi se ne da to raditi dosta chizu jos i naprijed na masci je za 10
Jesi li ti ista rjesio za stope :icon_question:
GolFanatiCars je napisao(la):Skrabo je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):ma vidim da nisu bas al opet premocno sve u svemu svaka castSkrabo je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Druze ovo je predobro
Izbjelili su od necega
Kupit cu izolir traku crvenu i preci chizu da vidim kavo ce biti ako valjalo ide pips i ostalo sta treba
A branik sam konto CL uraditi sa lajsnama nikovanim ali mi se ne da to raditi dosta chizu jos i naprijed na masci je za 10
bilo bi lijepo a dobro si skontao za chize kako probat
nisam nista jos najprije idu chize crvene pa stope, trebam skupiti novca i pitat tako da kad kazem jednu cifru i ako rekne skuplje da budem spreman dat i vise samo da ih dobijem :icon_biggrin:
:icon_exclaim:
Skrabo je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Skrabo je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):ma vidim da nisu bas al opet premocno sve u svemu svaka castSkrabo je napisao(la):Nek stoje kakvi i jesu bolje je ovako
Izbjelili su od necega
bilo bi lijepo a dobro si skontao za chize kako probat
nisam nista jos najprije idu chize crvene pa stope, trebam skupiti novca i pitat tako da kad kazem jednu cifru i ako rekne skuplje da budem spreman dat i vise samo da ih dobijem :icon_biggrin:
:icon_exclaim:
I to sto kazez
Samo uzmi neke sto nisu bile ne dieselu jer moze biti da su crne tj.lijeva da je malo crnija od desne ..sretno u kupovini :icon_biggrin:
bad_look je napisao(la):ovo isto 6000K.......bgm....pozzzz