Start je napisao(la):super golf...samo mi se ova maska s 4 fara nikad nije svidjala(tako glupo izgleda)...to je ipak samo moje misljenje! jos jednom super golf
bad_look je napisao(la):i ja mislim da puno bolje stoji sa dubokim branicima...al je fora sa 4 jel ih duplo manje ima dok sa dva su skoro svi golfovi...pozzzz
Skrabo je napisao(la):bad_look je napisao(la):i ja mislim da puno bolje stoji sa dubokim branicima...al je fora sa 4 jel ih duplo manje ima dok sa dva su skoro svi golfovi...pozzzz
Pa ja to to ..A donro ima i ovoh sa 4 fara ali opet vise ih je sa 2
ELVIR__T je napisao(la):Skrabo je napisao(la):bad_look je napisao(la):i ja mislim da puno bolje stoji sa dubokim branicima...al je fora sa 4 jel ih duplo manje ima dok sa dva su skoro svi golfovi...pozzzz
Pa ja to to ..A donro ima i ovoh sa 4 fara ali opet vise ih je sa 2
4 fara samo ostavi e sad u kom si smjeru krenuo neznam mozda smoked kristalne farove sve 4 i mozda angel eyes all4
funky je napisao(la):nema potrebe za skidanjem, samo ta 2 sarafa odvrni i to je to..
Skrabo je napisao(la):funky je napisao(la):nema potrebe za skidanjem, samo ta 2 sarafa odvrni i to je to..
nije tako lahko nemoze kuciste leci trebam staro izvaditi ja mislim
Sutra cu probati staviti zmigavce
Anes_mo je napisao(la):Skrabo je napisao(la):funky je napisao(la):nema potrebe za skidanjem, samo ta 2 sarafa odvrni i to je to..
nije tako lahko nemoze kuciste leci trebam staro izvaditi ja mislim
Sutra cu probati staviti zmigavce
Odavijes dva sarafa sto dodu , skines staklo onda kuciste povuces ono ti je pricvrsveno za metalni dio branika sa dvije kopce i onda samo to svoje ubacis.
Nikakav problem nije to uradit 10-15min posla