Član
Super ti je golf, unutrasnjost pogotovo
Hvala druze , ma trebam uraditi svoja sjedista siva u fazo nkoza.karo ali nema evo koze da ista valja , te da je ista nijansa
Super ti je golf, unutrasnjost pogotovo
Može se sve prepraviti.Ako ti je osovina uska lako se riješi sa piksnom a i sirena se da riješiti.Uglavnom malo truda i sve možeSta mislite o trokrakom volanu iz Golfa4 u ovo da ubacim ??.Je li ga tesko staviti da radi i sirena i da je uredu sve ?
Ovaj sto sam nasao je na passatu 3
Može se sve prepraviti.Ako ti je osovina uska lako se riješi sa piksnom a i sirena se da riješiti.Uglavnom malo truda i sve može
Imas dobro golfa koji i sad ima viska detalja ove naljepnice , ovo na haubi...kakav crni volan kakvi seljacki stickeri...ulozi u nesto kvalitetno i konkretno gewinde, gume...itd..
Skrabo ozbiljno ti sad kazem...imas bas dobrog golfa i ponovit cu sto je kolega napisao...ulozi pate vise u nesto sto ce biti dobro...kani se tih glupih sticker bombova,volana od fapa i trazenja stopa i blendi koje tvome autu ne stoje...prosiri felge za 2" lakiraj golfa nanovo,zagewindaj i sastavi ga bez tih glupih bozicnih ukrasa po njemu i imat ces najljepsu dvojku na plitkim branicima u bih ako ne i sire...Poslusaj me i to cim prije jer tako ce biti prije ili poslije u ovih 70 stranica teme tvoga golfa nismo vidjeli iskreno nista pametno osim drkanja stavljanja i skidanja glupih sitnica i stalno govoris da ne zelis OEM a sve vise tezis prema njemu...zato se baci na posao i uradi jednom kako valja...shvati ovo dobronamjerno ;-)
Neznam ali ja bih razmislio o ovome...i sve me vise vuce da jos jednom slozim nesto ovako
/QUOTE]
Ok , savjet je dosao , biti ce ubrzo par promijena
Ja ubrzo pocimam slagati duju, ali cl look stara god puna kroma klasika samo felga pod, jer ih kod nas nema... Ovaj da bude dobar vise poskidati nego staviti