GolFanatiCars je napisao(la):ja jedva cekam da vidim OZ turbo na golfu znatizeljan sam
moram rec da je Keno imao uvijek dobre felge
dadao_style je napisao(la):sve je extra auto rad dijelovi trud sve 5 al ovo sve fino treba rastavit u temelj u golfu školjku i krenut jednim STILOM i tim stilom dovrsit auto u zadnjih godinu dana si promjeno sto stilova smjerova i pravaca a to sve košta zato malo truda i slozi jedan pravac jedan cilj jer imas sve potrebno (nemislim nista lose vec iznosim svoje misljenje lijep pozdravw)
dzinn16v je napisao(la):dadao_style je napisao(la):sve je extra auto rad dijelovi trud sve 5 al ovo sve fino treba rastavit u temelj u golfu školjku i krenut jednim STILOM i tim stilom dovrsit auto u zadnjih godinu dana si promjeno sto stilova smjerova i pravaca a to sve košta zato malo truda i slozi jedan pravac jedan cilj jer imas sve potrebno (nemislim nista lose vec iznosim svoje misljenje lijep pozdravw)
Slazem se sa dadom...
Vidim da dosta ulazes u auto...pa bi ja prema tome raskopao sve ofarbao i onda slozio od jednom jedan stil i to je to...nema mjenjanja nema skidanja ovoga stavljanja onoga i slicno...
.nOKe je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):dadao_style je napisao(la):sve je extra auto rad dijelovi trud sve 5 al ovo sve fino treba rastavit u temelj u golfu školjku i krenut jednim STILOM i tim stilom dovrsit auto u zadnjih godinu dana si promjeno sto stilova smjerova i pravaca a to sve košta zato malo truda i slozi jedan pravac jedan cilj jer imas sve potrebno (nemislim nista lose vec iznosim svoje misljenje lijep pozdravw)
Slazem se sa dadom...
Vidim da dosta ulazes u auto...pa bi ja prema tome raskopao sve ofarbao i onda slozio od jednom jedan stil i to je to...nema mjenjanja nema skidanja ovoga stavljanja onoga i slicno...
pa dado, znas i sam da si i ti krenuo istim pravcem, da je bila rs karambolka, pa perla crne lajsne i ostalo.. pa brock pa ... i onda si vracao na "fabriku" pomalo..
i ja sam pratio "trend" pa ga jos uvijek pratim, nismo daleko otisli :icon_smile:
elektricar je napisao(la):hehe dobar dobar bice uskoro jos bolji :icon_smile: :lol: