enesss je napisao(la):ooo ljepotani ljepotani , bjez mu sa crte nokee hehe
a plan je extra deluxe druze , samo tako nesto jos fali ovakvom autua sa vecom snagom dolaze i vece odgovornosti ... mislim ... troskovi ,,...al o tome ne valja , ebo pare
![]()
almir_gr je napisao(la):Eee Noke mozes li mi reci gdje si nabavio ove fabricke plastike sa panelima sto su ti u prednjim vratima ??? Da li znas gdje se to moze nabaviti i koliko love???
tibor987 je napisao(la):e noke jesi vala taj aparat nakeljio ni sebi ni drugom, de skucaj ga dole u tu policu ispod kokpita pa zatvori nekako da se ne vidi ako ga vec hoces imati, ovako vala fuj izgleda :icon_eek:
almir_gr je napisao(la):Vec si mi govorio za Muhu, pitao sam ga kad sam u oglasima objavio i nema toga vise u njega!!!!
ja i ti smo zavrsili diskusiju oko motora, ti se ne mjesaj u moj projekat, jer te ne interesuje, furaj svoje, a ja kad i ako ubacim motor, znat ce se.. javit cu sta i kako..GORAN BILIĆ je napisao(la):EJ NEMOJ SAD REĆ DA JA OPET VRIJEĐAM... AL MOŽEŠ OSTAT NA ZAMISLI DA ĆEŠ UBACITI G60.
JER U NJEMAČKOJ GOLF G60 ILI NEKI DRUGI G60 KAKAV GOD BIO NEMA ISPOD 3.000 EURA(BIO SAM NEDAVNO)... A NA OTPADU 5.000 AUTA SKORO SVE 3 BILE SAMO 2 DVICE TRINESKE..
A JA NEZNAM ZAŠTO SI SE TI NAŠAO UVRIJEĐEN KAD SAM JA REKAO "DA NASTAVIŠ VOZAT DIZELA ČETVORI VRATA":icon_cry:
TO JE STVARNOST A NE UVREDA...
CoL3-99 je napisao(la):jos samo da mu nazad zatvoris iznad tablice kao na golfu do tebe bas bi ga dobro promjenilo![]()
.nOKe je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):jos samo da mu nazad zatvoris iznad tablice kao na golfu do tebe bas bi ga dobro promjenilo![]()
ma ne znam drug, nesto mi to isfurano vise, ne radi mi se to iskreno, gledam da sto manje odstupam od fabrickog izgleda
i sad se kajem sto sam bacao pare na ove kristalne stopke i ove angel eyes farove..![]()