IGY Član 24.03.2009 #841 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN ja off topic teme ajd eadmine cisti to malo :lol:
.nOKe Legend 24.03.2009 #842 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN IGY je napisao(la): ja off topic teme ajd eadmine cisti to malo :lol: Kliknite za proširenje... sutra cu umorio sam se brisuci hahaha :lol:
RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN IGY je napisao(la): ja off topic teme ajd eadmine cisti to malo :lol: Kliknite za proširenje... sutra cu umorio sam se brisuci hahaha :lol:
HoNdA_CiViC_ Početnik 24.03.2009 #843 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN da nije previse spusten:icon_question:
stefan Legend 24.03.2009 #844 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN uuu prejebeno izgleda na ovoj zadnjoj slici, kad si ga ovo skroz zakuco u zemlju, nema dalje svaka cast
RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN uuu prejebeno izgleda na ovoj zadnjoj slici, kad si ga ovo skroz zakuco u zemlju, nema dalje svaka cast
black_devil Član 24.03.2009 #845 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN neznam kako vozis ovoo..ovoo je stvarno zakucano od pod..
.nOKe Legend 24.03.2009 #847 RE: vw golf mk2 gtd >MOTOR gotov .nOKe je napisao(la): DiAbLo je napisao(la): gogy je napisao(la): danas sam ti vidio golfa na grbavici i maca goriiii!!! kolko sam vidio ostalo ti je jos samo da ga zatamnis Kliknite za proširenje... Jesi ti prolazio ono sa Eldarom ispred Geminia ? Ma sinac moj samo spusti i zatamni Kliknite za proširenje... evo ga brate hahhaha Kliknite za proširenje... ma ovo je photoshop ljudi malo se zezam sa rajom heheh
RE: vw golf mk2 gtd >MOTOR gotov .nOKe je napisao(la): DiAbLo je napisao(la): gogy je napisao(la): danas sam ti vidio golfa na grbavici i maca goriiii!!! kolko sam vidio ostalo ti je jos samo da ga zatamnis Kliknite za proširenje... Jesi ti prolazio ono sa Eldarom ispred Geminia ? Ma sinac moj samo spusti i zatamni Kliknite za proširenje... evo ga brate hahhaha Kliknite za proširenje... ma ovo je photoshop ljudi malo se zezam sa rajom heheh
MAXzilla_SOL Član 24.03.2009 #848 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN Smrade:lol: Ja konto ispunio uslov "bravo maca, samo spusti i zatamni":lol:
RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN Smrade:lol: Ja konto ispunio uslov "bravo maca, samo spusti i zatamni":lol:
stefan Legend 24.03.2009 #849 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN i ja sam kasnije pomislio na PS malo se primjeti po staklima, ali ga zakucavanje u pod cini zescim nego folije
RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN i ja sam kasnije pomislio na PS malo se primjeti po staklima, ali ga zakucavanje u pod cini zescim nego folije
TDi Power Član 24.03.2009 #851 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN HoNdA_CiViC_ je napisao(la): da nije previse spusten:icon_question: Kliknite za proširenje... Ne ovo je mjera,to nOKe
RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN HoNdA_CiViC_ je napisao(la): da nije previse spusten:icon_question: Kliknite za proširenje... Ne ovo je mjera,to nOKe
Nexus Legend 24.03.2009 #852 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN dobar mob jos malo pa ces ravnat garazu:icon_biggrin:
DiAbLo Član 24.03.2009 #854 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN Mobitel na prodaju :lol: A sad ima da kreŠe ko veliki
Gajs-gt Član 24.03.2009 #855 RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN ufffff sad je do jaja........................... :lol:sretno u voznji na ovoj visini
RE: vw golf mk2 gtd >SPUSTEN I ZATAMNJEN ufffff sad je do jaja........................... :lol:sretno u voznji na ovoj visini