Dottore je napisao(la):znači sad cvaja u rezervar i laganini
trizex je napisao(la):Zasto si mijenjao 2 puta karike dosad, na samo 250 hiljada predjenih?
roki_actros je napisao(la):Hmmm fino si ti to sredio...Sad cuvaj i pazi...Ne znam kako ga pregrija dva puta :icon_cry: Kod oca u firmi ima GII dizel sa predjenih samo 1 300 000 KM...
mah neke stvari su preventivno odradjene, nije bas bilo potrebe za svim, al nema veze.. nek se odradi jednom al dobrotrizex je napisao(la):Bas zato i pitam, pretpostavio sam neku toplinsku papazjaniju, cim si radio glavu toliko puta, samo mi nije bilo jasno za karike. A i to preventivno vala mi nije bas jasno, al ajd
.nOKe je napisao(la):Dottore je napisao(la):znači sad cvaja u rezervar i laganini
ma nema, izgleda da cu sad bukvalno sipat jednom mjesecno hahah
ljepota :123::123:
edoze je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Sta hos rec,da imas nisko auto?
ma nije,avlija visoka:lol:
tibor987 je napisao(la):eh drug, lako mi za tebe, tebe ne nose preko ceste hehe
ma nema, sad ga gasam samo, ide ko poplava hahhaGTi Dream je napisao(la):extra golf
sada samo polako
hehe mora se i na motoru raditi, bio sam ga zapustio pravo, al et na srecu i to sam sredio sveOggy je napisao(la):ja taman mislio ti samo sminkom se bavis, farbas felge i masku...
znaci sad imas i dobar motor..sad samo ulje i filter redovno i to je to.. ps. prvi put poslije osvjezenja zamijeni malo ranije ulje nego obicno, ako mijenjas na 5 hiljada, sad zamijeni na 4...i uvijek filter, a ne kao sto neki praktikuju jednom sa filterom, jednom bez, a u njemu ostane skoro litar prljavog ulja...
et uktatko..sretno, vidim i ti pocrvenio pa se ne smije svasta ni napisat