gaga je napisao(la):cestitam na pobijedi
aj mi slikaj kako izgleda taj silikon da i ja sebi uzmemdadao_style je napisao(la):sad još malo polisetera uzmeš ili ljepilo za šajbu ili crni silkon i okolo maglenke napraviš rub da nema ovoga lufta između branika i maglenke tako sam ja radio ispalo je extra a čak sam našo neki silikon koji prihvata boje i lakove i još dan danas se drži lak na njemu nije spao
danas su me kontakritali ljudi iz ase, i bas sam ih pitai jel problem da dodjem na "celicarama"..JD. je napisao(la):cestitam
hoces ga dovesti u zimskom setupu to pred skenderiju heheh
dadao_style je napisao(la):znam da se zove neutralna masa za sve materijale staklo drvo plastika itd eto koliko je jaka da sam snjom mreže stavljo na branik na dubokoj karambolci i drži kao luda nemoguće da popusti čim prije išao u radnju uslikam ti (a do tada traži neutralni silikon ili masa crne boje otporan na sve kao sunce voda lak toplina i slično itd itd dodje 5 km
hehehedadao_style je napisao(la):da dođe u tubi kao obični silikon ako sutra budem slobodan odem kupim jedan i uslikam al ne obećajem zavisi sve od obveza pozz ako nešto još trebalo samo zovi
Pike_gti je napisao(la):a brisac zadnji jel?? to aerotwin il???... a maglenjaci i ne svijetle bash pretjerano... sve u svemu nije lose...